Zelfstandig werkend kok | Chef de Partie m/v FT
Restaurant Bentinck heeft zich sinds de opening in 2017 een vaste positie verworven op de heuvelrug. Gesitueerd in de prachtige historische stallen van Kasteel Amerongen is het restaurant gastronomisch toonaangevend en het wordt zeer druk bezocht.
In verband met het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een: Zelfstandig werkend kok | Chef de partie
Jouw profiel:
- Je hebt een afgeronde koksopleiding en/of je beschikt over relevante werkervaring.
- Je bent zeer gemotiveerd om het maximale uit jezelf te halen, om –mede- het restaurant op de culinaire kaart van Nederland te zetten.
- Je bent jong, leergierig en gemotiveerd om samen met het team iedere dag te blijven groeien.
- Als persoon ben je verantwoordelijk, flexibel, communicatief sterk, collegiaal en zeer gast- en servicegericht. Je bent op de hoogte van de trends en behoeften en bent zeer gemotiveerd je hierin te blijven ontwikkelen
- Je bent (bij voorkeur) woonachtig in de regio.
Wat bieden wij?
Vanzelfsprekend: een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Maar daarnaast:
- Een 4-daagse werkweek
- Je komt terecht in een professioneel, dynamisch en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling
- Ontwikkelings-en opleidingskansen en doorgroeimogelijkheden;
- Mogelijkheid om voordelig te sporten in een gym naar keuze
- Toegang tot het netwerk en de voordelen van JRE;
- Natuurlijk kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.
Over ons
SWIJNENBURG is met 15 jaar ervaring op de Utrechtse Heuvelrug een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Het portfolio van SWIJNENBURG bestaat uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) en Restaurant Bentinck (Amerongen).
Wij zijn een groeiend en ambitieus bedrijf wat zich iedere dag weer ontwikkelt. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.
Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Frank Bakkenes, chef. Stuur deze per email naar frank@swijnenburg.com.
Zie ook www.restaurantbentinck.nl
Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Vrijblijvend een keer kennismaken met Frank Bakkenes en het keukenteam?
Laat dan hier je telefoonnummer achter, hij belt je voor een kop koffie!
Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.