Winterwedding op Buitenplaats Sparrendaal

Het winterfeest begint bij binnenkomst al, wanneer de gasten via de met bolfakkels verlichtte tuin naar het landhuis wandelen. Binnen is het lekker warm en zijn de ruimtes sfeervol verlicht…

 • 12:30

  Bruidsreportage

  Jullie arriveren met fotograaf voor het maken van de bruidsfotografie in de prachtige (misschien wel met sneeuw bedekte) parktuinen en in de fraaie suites van het landhuis.

 • 14:30

  Ontvangst daggasten

  Ontvangst van jullie daggasten in de bar en lounge met warme chocolademelk, koffie of thee en winterse zoetigheden.

 • 15:00

  Huwelijksvoltrekking

  Huwelijksvoltrekking in de grote Salon, met uitzicht over de tuinen.

 • 15:45

  Bruidstaartceremonie, felicitaties en aperitief

  Jullie zijn getrouwd! Onder het spelen van het Carillon wandelen jullie gasten naar de bar en lounge. Het is tijd voor de toost met een feestelijke flûte cava en het aansnijden van de (door jullie zelf aangeleverde) bruidstaart. Aansluitend serveren wij een drankje naar keuze (Hollands assortiment) en een winters tafelgarnituur.

 • 17:30

  Huwelijksdiner

  Diner in Raadzaal of Blauwe kamer aan prachtig gedekte dinertafels. Wij serveren een driegangenmenu van de chef. Daarbij schenken onze bedieningsmedewerkers bijpassende huiswijnen van uitstekende kwaliteit, drankjes uit het Hollands assortiment en tafelwater met en zonder koolzuur.

 • 20:00

  Feest!

  Ontvangst van jullie feestgasten in de grote Salon, bar en lounge met huisgemaakte glühwein, koffie of thee en winterkoekjes met walnoot en kaneel. De DJ draait sfeervolle achtergrondmuziek tijdens het ontvangst, maar al gauw gaat de muziek een toontje harder en kan er gedanst worden! Tijdens het feest plaatsen wij een winters tafelgarnituur op de (sta) tafels en serveren wij onbeperkt drankjes uit het Hollands assortiment. Gedurende de avond serveren wij diverse warme hapjes.

 • 00:00

  Vertrek bruidspaar

  Einde van de fantastische dag! Jullie worden door familie en vrienden uitgezwaaid terwijl jullie via het met bolfakkels verlichtte bordes naar buiten wandelen.

achtergrond
schets

Trouwen in de winter op Buitenplaats Sparrendaal?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.