Trouwen in de winter op Buitenplaats Amerongen

Buiten lijkt het landgoed in diepe winterslaap gehuld. Het winterse landschap is betoverend en sereen met een laagje rijp op de takken van de bomen of wie weet zelfs sneeuw. Maar niets is minder waar! De brandende fakkels langs de oprijlaan verraden een warm welkom voor een bijzondere gelegenheid: jullie winterbruiloft!

 • 15:30

  Ontvangst

  Jullie familie en vrienden worden ontvangen op het terras van de Oranjerie met de winterse tuin als decor. Warme chocolademelk met slagroom en kaneelkoekjes, en brandende fakkels en plaids voor de dames zorgen voor een sfeervol winters welkom.

 • 16:00

  Ja-woord

  Vervolgens vindt in de intieme Oranjerie jullie huwelijksvoltrekking plaats. Een overdaad aan kaarsen, dennenappels en de witte aankleding van de Oranjerie maken dit de ultieme winterwonderland-setting voor jullie ceremonie.

 • 17:00

  Felicitaties en toost

  Jullie zijn getrouwd, dat vraagt om een toost! We presenteren de gasten bij binnenkomst in de voormalige Wagenberging van het Poortgebouw een feestelijke flûte met een winterse cocktail van cava, vlierbloesem siroop en een bevroren framboos. Ook de bruidstaart wordt door jullie aangesneden.

 • 18:00

  Huwelijksdiner

  Tijd voor het huwelijksdiner! Een moment van ontspanning, speeches en gezellig bijpraten onder de houten kap van het Poortgebouw te midden van kaarslicht. Onze keuken leeft zich in de winter uit met alle fantastische seizoensproducten. Wij serveren jullie gasten 3 heerlijke winterse gerechten begeleid door passende wijnen en overige dranken. Afgesloten met koffie met desgewenst een likeurtje en thee in winterse smaken.

 • 20:30

  Swingend feest

  De avondgasten arriveren voor de feestavond in het Koetshuis waar de open haard sfeervol brandt, en wij hen verwelkomen met koffie, thee of glühwein vergezeld van winterse chocoladetruffels. De DJ of band speelt tijdens het felicitatiemoment sfeervolle achtergrondmuziek, maar dat duurt niet lang: al gauw gaat de muziek een toontje harder en kan er gedanst worden!
  Tijdens de feestavond serveren wij dranken uit het Hollands assortiment en diverse warme hapjes. Op de tafels plaatsen wij een tafelgarnituur van gebrande nootjes en winterse groenten chips.

 • 00:30

  Einde van jullie winterwedding

  Jullie worden uitgezwaaid door de feestgangers. Te midden van de met fakkels verlichte oprijlaan en uitkijkend op het uitgelichte Kasteel sluiten jullie je trouwdag af.

Benieuwd hoe een Winter Wedding er bij Buitenplaats Amerongen in het echt uit ziet? Bekijk de foto’s en lees hier het verslag van dé dag van Annemarie en Erik.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.