Wijn- of Champagneproeverij

Wijn- of champagneproeverij op de Utrechtse Heuvelrug.
Bent u op zoek naar een activiteit tijdens uw familiefeest, verjaardagsfeest of een andere feestelijke gelegenheid bij ons op locatie? Wat dacht u van een wijn- en champagneproeverij. Wij kijken graag samen met u hoe we deze activiteit een feestelijk onderdeel maken van uw programma.

Wijnproeverij

Tijdens deze wijnproeverij gaat u een aantal bijzondere witte en rode wijnen proeven, waarbij het accent ligt op de tegenstelling tussen ‘klassiek Frans’ en de ‘nieuwe wereld’. Proef het verschil tussen bijvoorbeeld een klassieke Chablis (Chardonnay druif) en zijn Californische tegenhanger. Deze proeverij wordt door onze professionele sommelier begeleid en biedt een verrassende kijk op bekende wijnen!

U kunt er ook voor kiezen om een wijnproeverij met een thema te organiseren, bijvoorbeeld wijnen met een bepaalde druifsoort of uit een bepaalde streek of land met elkaar te vergelijken. Wij maken graag een op maat gemaakt voorstel voor u.

Duur van de proeverij 1 uur
Kosten per persoon, vanaf: € 19,50 (excl. Btw)

Mogelijk op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.

Champagneproeverij

De Champagneproeverij laat u kennismaken met de sprankelende wereld van Champagne. Onder begeleiding van onze sommelier gaat u een viertal Champagnes proeven van diverse tophuizen. Naast elkaar proeft u pas echt het verschil tussen de diverse varianten van deze echte verwennerij uit Frankrijk.

Duur van de proeverij: 1 uur
Kosten per persoon, vanaf: € 28,50 (excl. Btw)
Mogelijk op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.