Week van de Nederlandse wijn

22 augustus 2019

Week van de Nederlandse wijn

Van 26 augustus tot en met 1 september organiseren we bij restaurant Bentinck voor de allereerste keer de Week van de Nederlandse wijn. De Nederlandse wijn is van bijzonder goede kwaliteit en verdient het om in de schijnwerpers te worden gezet. Tijdens deze week schenken we in het arrangement alleen wijn van eigen bodem, zodat u kennis kunt maken met het moois van eigen land.

Maandag 26 augustus
Op maandag 26 augustus organiseren we een Proeverij Nederlandse wijnen en lunch. Deze proeverij is gratis voor de wijnprofessional. De proeverij begint om 10:30 en na de wijnproeverij organiseren we aansluitend een lunch met bijhorende wijnen voor €50,- p.p.

Zaterdag 31 augustus
Op zaterdag 31 augustus organiseren we een wijn-spijs diner in samenwerking met wijnmaker Diederik Beker van het Betuws Wijndomein. Voor een 6 gangen all in diner betaalt u €99,50- p.p.

Zondag 1 september
Op zondag 1 september organiseren we een diner met uitsluitend prijswinnende Nederlandse wijnen, waarbij u ook kennis kunt maken met de wijnmakers. Voor een 5 gangen all in diner betaalt u €85,- p.p.

Reserveren?
Voor meer informatie over deze “Week van de Nederlandse wijn” kunt u contact opnemen met onze sommelier Jan-Jaap via jan-jaap@swijnenburg.com of reserveer direct.