31 juli 2020

Week van de Nederlandse wijn

Het liefst werken we met zoveel mogelijk producten van dichtbij en daarom zijn we fan van Nederlandse wijn. De wijn van Nederlandse bodem heeft een verhaal en een eigen karakter. Het Nederlandse klimaat is milder geworden, er is steeds meer kennis over het maken van wijn en het aantal Nederlandse wijngaarden is gegroeid naar zo’n 130 en zij produceren kwalitatief zeer goede wijnen. Omdat we vinden dat Nederlandse wijn meer aandacht verdient, organiseren we in augustus de Week van de Nederlandse wijn.

Van 17 t/m 23 augustus schenken we de hele week een Nederlands wijnarrangement en zaterdag 22 augustus organiseren we samen met wijnmaker Diederik Beker van het Betuws Wijndomein een wijnmakersdiner bij Bentinck in Amerongen. Bij pop-up Bentinck serveren we op zaterdag en zondag ook een Nederlands wijnarrangement. 

Zaterdag 22 augustus nemen onze sommelier Jan-Jaap en wijnmaker Diederik Beker u graag mee op Nederlandse wijnreis en geniet u van een bruisend aperitief en een 5 gangen all-in diner voor 97,50.
Reserveren o.v.v. wijnmakersdiner.