Bruiloft

Floor en Wouter

Jubileum

Meneer en mevrouw Patijn

Feest

Judie en Marije

"De ontvangst en bediening door de staf waren hartelijk en behulpzaam."

Meneer en mevrouw Patijn kijken terug op een buitengewoon geslaagd feest. Op 3 juni vierden zij namelijk hun 50-jarig huwelijksjubileum op Buitenplaats Amerongen. ”De ontvangst en bediening door de staf waren hartelijk en behulpzaam. Het diner was van uitstekende kwaliteit en ook de voorbereidingen zijn vlot. Alles is professioneel verlopen met een de goede overdracht aan de uitvoerders op de dag zelf.”

Het paar hadden specifieke wensen voor hun huwelijksjubileum. Een bijzondere omgeving, met goede service en eten en drinken van top niveau. Er waren 110 personen aanwezig bij het huwelijksjubileum van meneer en mevrouw Patijn op Buitenplaats Amerongen. Samen met het jubilerende echtpaar kijken wij terug op een buitengewoon geslaagd feest.

De feestelijke dag begon in het Poortgebouw. Meneer Patijn: ”Er was een ontvangst met een mini high tea. Daarna hebben we met het hele gezelschap genoten van een toneelvoorstelling.” Voor die toneelvoorstelling trok het gezelschap door de tuinen naar het Kasteel. Meneer Patijn: “Aansluitend was er een champagnetoast en genoten we in het Koetshuis van een heerlijk 3-gangendiner.”

Ook over de medewerkers op die dag is het jubilerende echtpaar erg te spreken. Mevrouw Patijn: ”De ontvangst en bediening door de staf waren hartelijk en behulpzaam. Het diner was van uitstekende kwaliteit en ook de voorbereidingen zijn vlot verlopen. Alles is professioneel verlopen met een de goede overdracht aan de uitvoerders op de dag zelf.”

Kortom: een geslaagd feest, mogelijk gemaakt door een gastvrije ontvangst, volgens meneer en mevrouw Patijn! ”Hartelijk dank hiervoor!” Aldus meneer en mevrouw Patijn.

Zijn jullie benieuwd hoe jullie jubileum er bij SWIJNENBURG | meet & celebrate uit zou kunnen zien? Lees dan de verhalen van anderen die jullie voorgingen en kom langs voor een bezoekje!