''Het feest is prachtig geweest. Veel mooie en dierbare momenten voor ons.''

Voor Judie en Marije was het dubbel feest op zaterdag 25 maart. Zij vierden namelijk beider verjaardagen en huwelijksjubileum bij Buitenplaats Amerongen! Op het feest waren 80 personen te gast. Judie en Marije kijken met veel plezier terug op hun feest. Marije: ”Het feest is prachtig geweest. Veel mooie en dierbare momenten voor ons. Ook het eten en drinken en de service waren perfect. Het personeel was erg flexibel met onverwachte verrassingen en attent tijdens het diner buffet. Heel veel dank daarvoor!”

Natuurlijk hadden Judie en Marije een aantal eisen voor het feest. Het moest een stijlvol feest worden met lekker eten en drinken in een informele stijl. Ook een goede service voor familie, vrienden, kennissen en collega’s was voor hun erg belangrijk. Deze wensen zijn uiteindelijk meegenomen voor het bepalen van de invulling van het feest. Judie: ”Er was ontvangst met koffie, thee en petit fours en aansluitend een gezeten diner met buffet en muzikale omlijsting.”

Zijn jullie benieuwd hoe jullie feest er bij SWIJNENBURG | meet & celebrate uit zou kunnen zien? Lees dan de verhalen van anderen die jullie voorgingen en kom langs voor een bezoekje!