“We waren meteen onder de indruk!”

Wie op zoek is naar een prachtige trouwlocatie die omgeven is door herfstkleuren, komt thuis bij Buitenplaats Sparrendaal. Emily en Nick wisten het na hun eerste bezoek eigenlijk al zeker: “We wilden graag alles op één locatie en dat was hier mogelijk. Toen we aan kwamen rijden voor een eerste gesprek waren we meteen onder de indruk. Wat een heerlijke locatie, een prachtig pand met veel ruimte en een supermooie tuin. We zagen het al helemaal voor ons in de herfst met de gekleurde blaadjes.”

Zoals veel bruidsparen tegenwoordig doen, letten Emily en Nick erg op details en namen ze de voorbereiding op hun grote dag heel serieus op. De medewerkers van Swijnenburg delen die passie voor detail. Emily: “Naar de bruiloft toe is het contact altijd heel prettig geweest, ik had echt het gevoel dat ze iedere vraag serieus namen en Marian kwam altijd binnen een paar dagen met een reactie. Dat gaf mij het gevoel dat ik het ook allemaal meer los kon laten, ik wist zeker dat ze het daar goed aan het organiseren waren achter de schermen.”

Op zaterdag 21 oktober was het dan eindelijk zover, de trouwdag van Emily en Nick. Emily werd al vroeg ontvangen door gastvrouw Roxanne en voelde zich de hele dag goed verzorgd en verwend. “Sparrendaal heeft een professionele, maar tegelijk ook relaxte sfeer en dat vonden wij perfect.”

De foto’s van het stralende bruidspaar konden in de tuinen genomen worden, want de zon was alom aanwezig. Daar had het bruidspaar natuurlijk op gehoopt, al is Sparrendaal dankzij de hoge raampartijen en prachtige suites ook een zeer geschikte plek om binnen prachtige fotoreportages te maken. Niet verkeerd als je wilt trouwen in de herfst.

Emily en Nick gaven elkaar het ja-woord in de Raadszaal. “Tijdens de ceremonie scheen de zon in de Raadszaal naar binnen en dat maakte het helemaal magisch.” Ook de andere ruimtes en suites van Buitenplaats Sparrendaal werden tijdens de trouwdag aangedaan. “Het leuke van deze locatie is dat je iedere keer weer naar een andere ruimte kunt, ook is het fijn dat je de hele dag de locatie voor jezelf hebt. Dat maakt het allemaal nog intiemer.”

Voor Nick en Emily was Sparrendaal de perfecte plek voor hun grote dag: “Wat een heerlijke en perfect dag hebben we gehad en dit kwam zeker ook allemaal door iedereen bij Sparrendaal. Dank jullie wel voor het meedenken om er met ons samen een superdag van te maken!”

Foto’s: Wilmers Fotografie

Zijn jullie benieuwd hoe jullie trouwdag er bij SWIJNENBURG | meet & celebrate uit zou kunnen zien? Lees dan de verhalen van de bruidsparen die jullie voorgingen en kom langs voor een bezoekje!