"We werden op slag verliefd op het totaalplaatje: de ideale locatie voor onze huwelijksdag!"

Je trouwdag is een van de mooiste dagen van je leven. Veel bruidsparen hopen natuurlijk op een stralende, blauwe hemel en een lekker temperatuurtje. Mooi voor de foto’s en bovendien: buiten trouwen is helemaal hip!

Dat was ook de gedachte van Bart en Bo. Met een sfeervolle, zomerse bruiloft in gedachten vielen zij voor Buitenplaats Amerongen: “We werden op slag verliefd op het totaalplaatje. De variatie tussen de hippe bijgebouwen en de tuin met alle prachtige bloemen: de ideale locatie voor onze ceremonie!” Bart en Bo namen voor de trouwceremonie met hun gezelschap plaats in de tuin, met uitzicht op de bossen. Met romantische lampionnen in de bomen, Perzische tapijtjes op het gras en bloemen in overvloed was de zomer overal te zien, voelen en ruiken.

Bo: “Hierna proostten we buiten bij de Oranjerie. Voor de borrel en het diner verplaatsten we ons naar het Poortgebouw. Oh! Aan het einde van de dag genoten de mannen nog van een speciaalbiertje in de tuin en hebben we uiteindelijk met zijn allen gefeest in het Koetshuis. En dat allemaal op één locatie!”

De mogelijkheid om naar mooie binnenruimtes te kunnen verplaatsen wanneer dit nodig zou zijn, gaven voor Bart en Bo de doorslag om te kiezen voor Landgoed Amerongen. Je weet het in Nederland immers maar nooit.

Bart en Bo hebben hun dag uiteindelijk door mogen brengen zonder ook maar één druppeltje regen en kijken terug op een fantastische dag: “De sfeer die deze locatie met zich meebrengt is ongekend. Voor zowel een binnen- als een buitenbruiloft biedt Buitenplaats Amerongen meerdere plekken.”

De gehele dag verliep in een ontspannen sfeer, iets dat het stel ook graag terug wilde zien tijdens het diner. “We wilden heel graag een rustige sfeer tijdens het avondeten. Gewoon even een casual momentje, waarbij iedereen de kans kreeg om met elkaar te kletsen. De voorgerechtjes werden geserveerd op het terras van het Poortgebouw aan het eind van de borrel en pas daarna verplaatsten we ons naar binnen.” Voor het hoofdgerecht, dat bestond uit kabeljauw en scharrelkip, nam iedereen plaats aan de twee lange tafels op de zolder. “We kozen voor kleine voorgerechtjes als coquilles en taartjes van ossenhaas en sloten het diner af met verse aardbeien, om vervolgens met de voetjes van de vloer te gaan gedurende het feest!”.

Zijn jullie benieuwd hoe jullie trouwdag er bij SWIJNENBURG | meet & celebrate uit zou kunnen zien? Lees dan de verhalen van de bruidsparen die jullie voorgingen en kom langs voor een bezoekje!