"We hadden een geweldige dag bij Amerongen. Het was helemaal perfect."

Elke bruiloft is speciaal en dat geldt natuurlijk ook voor elke trouwlocatie. Maar met gasten die vanuit New York, Brunei, Londen, Dublin, Rusland en Oekraïne komen, hadden Anna en Tobias net even iets meer eisen voor de locatie van hun keuze. Uiteraard moest het een mooie plek zijn, waar je de hele dag met je gezelschap kon blijven; daarnaast moest het ook nog op een korte reisafstand van Schiphol liggen en Engelssprekende medewerkers hebben.

Anna en Tobias vonden hun ideale trouwlocatie op Buitenplaats Amerongen. Gelegen op een afstand van 50 autominuten van Schiphol en voorzien van prachtige binnen- en buitenruimtes voor de ceremonie, toost, diner en avondfestiviteiten was dit dé plek voor een prachtige internationale bruiloft.

Na de aankomst van het bruidsgezelschap vroeg in de middag hield het paar een fotosessie in de tuinen van de buitenplaats, met het 17e-eeuwse kasteel op de achtergrond. Anna: “We hadden een schema gemaakt voor de foto’s en terwijl wij aan het fotograferen waren konden de wachtende gasten genieten van lekkere hapjes op het terras bij het Koetshuis. Niemand hoefde in de rij te staan om op de foto te gaan. Het was eigenlijk heel leuk.” Tobias vult aan:”Ook de kinderen werden heel goed verzorgd door de locatie, ze kregen bij aankomst bijvoorbeeld een drankje en wat chips. Dus zij hadden een goed humeur. Dat helpt altijd.”

Naast de prachtige omgeving en de opzet van het landgoed met veel verschillende ruimtes, is het de kwaliteit van de medewerkers waar Tobias en Anna zo tevreden op terugkijken. Anna: “Het was indrukwekkend. Mandy hielp ons de hele dag en het leek wel alsof ze telkens een stap verder was dan ieder verzoek dat haar te wachten stond. Ze was heel lief en attent.”

Om 16.00 uur verhuisde het bruidsgezelschap naar het Koetshuis, waar de ceremonie plaatsvond. Gelet op de vele buitenlandse gasten was het een meertalige ceremonie. Anna: “De ceremonie vond plaats in meerdere talen. Eerst hield een vriend van Tobias een toespraak over hoe wij elkaar hebben ontmoet en hoe hij Tobias kent. Dat deed hij in het Russisch en in het Nederlands .Daarna gaf mijn leraar een speech over mij, in het Russisch en in het Engels. Daarna vond de ceremonie plaats in het Nederlands.”

Na de ceremonie vond een toost plaats op het zonnige terras voor het Koetshuis. Daarna werd er binnen een diner geserveerd. Tobias: “Toen we terugkwamen zag de ruimte er heel anders uit dan tijdens de ceremonie. Mooi gedekte tafels, precies zoals we het van tevoren hadden ontworpen. Met de kroonluchters en de bloemstukken… het zag er allemaal prachtig uit.”

Tijdens het diner speelde de DJ al wat achtergrondmuziek, terwijl het gezelschap genoot van de gerechten en de wijnen. Tobias: “Sommige gangen werden geserveerd op schalen zodat we konden delen, andere gerechten werden voor iedereen op een eigen bordje geserveerd. Het diner liep meer dan een uur uit omdat het allemaal zo fijn en ontspannen was. Goede service en écht lekker eten. En de wijnen van Restaurant Bentinck waren heerlijk en pasten goed bij de gerechten.”

Na het diner werd de bruidstaart aangesneden en geserveerd en tot slot werd er door de aanwezigen nog een uur gedanst aan het einde van deze prachtige dag. Tobias: “We hadden een geweldige dag bij Buitenplaats Amerongen. Het was helemaal perfect. “

Zijn jullie benieuwd hoe jullie trouwdag er bij SWIJNENBURG | meet & celebrate uit zou kunnen zien? Lees dan de verhalen van de bruidsparen die jullie voorgingen en kom langs voor een bezoekje!