Vergaderlocatie Midden-Nederland

Vergaderen bij SWIJNENBURG | meet & celebrate betekent vergaderen in een unieke en centraal gelegen locatie op de Utrechtse Heuvelrug, met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken en met onze uitstekende service en aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw bijeenkomst haalt.

Goed bereikbaar

Onze vergaderlocaties zijn gelegen in Amerongen en Driebergen-Rijsenburg in de provincie Utrecht (Midden-Nederland). Daardoor zijn de locaties goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein.

Ruimtes en faciliteiten

Onze evenementenlocaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, beschikken over meerdere ruimtes die u kunt gebruiken voor plenaire en breakout sessies. Wij bieden hier vergaderruimtes aan gezelschappen van 2 tot 200 personen. Neem bijvoorbeeld plaats in het prachtige Poortgebouw of Koetshuis op Buitenplaats Amerongen. Wilt u liever vergaderen in een historisch landhuis, exclusief met uw eigen gezelschap? Kom dan eens kijken op Buitenplaats Sparrendaal. De precieze capaciteiten van onze locaties en hun afzonderlijke zalen vindt u in het capaciteitenoverzicht van Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.

U wilt resultaten boeken met uw vergadering. Voor ons horen daar vanzelfsprekend professionele voorzieningen bij. Alle ruimtes beschikken daarom over een geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen en WIFI. Daarnaast helpen wij u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc.

Vergaderlocatie midden nederland

 

Buiten vergaderen & activiteiten

U vergadert bij SWIJNENBURG | meet & celebrate altijd omringd door groen. Onze prachtige tuinen zorgen voor sfeer en inspiratie. Daarnaast bieden veel van onze tuinen mogelijkheden voor ontspanning én inspanning.

Vergadert u bij ons op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Dan zorgen wij ervoor dat u met uw gezelschap buiten kunt vergaderen op een van onze terrassen of gazons. Buiten vergaderen is een bijzondere ervaring. Dit zal u dan ook goed bevallen! Lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht is natuurlijk  ook mogelijk.

Van een wandeling door de tuinen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapendrijven. Wij organiseren ook graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen.

Arrangementen en maatwerk

Als zakelijke gast komt u met een specifiek doel naar ons toe. Om u zoveel mogelijk te ontzorgen bieden we verschillende vergaderarrangementen aan. Hier kunt u een keuze uit maken. Onze vriendelijke en attente medewerkers zorgen ervoor dat uw vergadering zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Heeft u net even andere ideeën, of wilt u uw vergadering en omlijstende activiteiten nog verder op uw eigen doelstelling of gezelschap toegespitst hebben? Dan denken wij graag met u mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten.

Ontmoeten wij u binnenkort?

Kom gerust eens langs. Neem een kijkje op een van onze landgoederen. Maak vervolgens direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw bijeenkomst. Daarnaast laten wij u met veel plezier de verschillende ruimtes zien én vertellen wij u ook zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van onze unieke vergaderlocaties. Lees ook onze blog over landelijk vergaderen.

 

achtergrond
schets

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.