Afwashulp

Restaurant Bentinck zoekt versterking in de keuken!

Wij zoeken enthousiaste collega’s die graag in teamverband werken.

Zijn wij op zoek naar jou?
Wil je onderdeel uitmaken van het leukste horeca-team van Amerongen en omstreken? Ben je een harde werker, positief ingesteld en vind je het leuk om in de horeca te werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De spoelkeuken is jouw domein. Jij bent verantwoordelijk voor schone borden, glazen, bestek, pannen en al het andere keukenmateriaal. Jouw functie is voor ons heel belangrijk want zonder jou loopt het spaak in de keuken.

Soort dienstverband
We zoeken iemand voor 2 a 3 dagen per week, voornamelijk in de weekenden beschikbaar. En we zoeken ook nog  iemand voor 3 a 4 dagen per week, ook in de weekenden beschikbaar.

Solliciteren?
Graag ontvangen wij je sollicitatie per e-mail. Je kunt deze richten aan Kevin via Kevin@swijnenburg.com.

Over restaurant Bentinck
Restaurant Bentinck is een eigentijds restaurant waar op topniveau gekookt wordt met aandacht voor pure, eerlijke (streek)producten en smaken.

Het restaurant heeft 70 zitplaatsen, een private dining ruimte voor 20 personen en een wijnkamer en is open voor lunch en diner. Het restaurant is niet alleen voor lokale fijnproevers, maar ook voor gasten uit de regio. De keuken van Bentinck is ook verantwoordelijk voor de culinaire invulling van de evenementen op de locaties Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.