Trouwen op een landgoed in Utrecht? Kom samen sfeer proeven en laat ons weten hoe jullie droomdag eruitziet.

Onze landgoederen Buitenplaats Amerongen & Buitenplaats Sparrendaal zorgen voor een prachtige ambiance voor intieme én grote trouwfeesten. Onze gastheren en -dames zorgen ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Buitenplaats Amerongen is omgeven door veel groen: perfect voor een luchtige, zomerse bruiloft of een romantische, warme winterwedding.

Het prachtig gelegen landgoed rond Kasteel Amerongen zorgt voor een prachtige ambiance. Verspreid door de tuinen liggen de historische bijgebouwen die wij met liefde hebben gerestaureerd en met smaak hebben ingericht.

Wij doen er alles aan jullie huwelijksdag tot in de finesses te laten slagen

Buitenplaats Sparrendaal heeft klassieke, sfeervolle ruimtes die naar jullie smaak kunnen worden ingericht.

De hele huwelijksdag kan hier uitbundig gevierd worden. Jullie en jullie gasten kunnen van de verschillende ruimtes en de heerlijke tuinen genieten. Daarbij biedt het sfeervolle landgoed voldoende binnen- en buitenmogelijkheden.

Huis Scherpenzeel is een prachtig historisch decor met statige uitstraling. Perfect voor een intieme bruiloft.

In het centraal gelegen Geldersche dorp Scherpzeel ligt het prachtige Huis Scherpenzeel. Het witte kasteel uit de 16e-eeuw, omringd door een prachtige park, biedt alle mogelijkheden voor een onvergetelijke dag!