Trouwen op de Utrechtse Heuvelrug. De ideale partner hebben jullie al gevonden. Nu nog de ideale trouwlocatie…

Jullie bruiloft vieren bij Swijnenburg betekent trouwen op een fantastische locatie in Utrecht. Zonder zorgen. Met een groot of klein gezelschap. Met een feestelijke middagborrel en een intiem diner ter afsluiting of met een uitbundig feest. Informeel, stijlvol, ingetogen, chic of met veel grandeur. Het is helemaal aan jullie.

Jullie speciale wensen omzetten in een ideale trouwdag die perfect bij jullie past: dat is onze uitdaging.

Jullie mogen een voorbereidingstraject verwachten waarin wij er alles aan doen om de dag voor jullie als bruidspaar en voor al jullie gasten tot in de finesses te laten slagen! Vragen over onze bruiloft locatie? Neem contact op!

achtergrond
schets

3 bijzondere en unieke trouwlocaties in Utrecht en Gelderland voor een onvergetelijke bruiloft.

Onze trouwlocaties Buitenplaats Amerongen, Sparrendaal en Huis Scherpenzeel zijn gevestigd op de Utrechtse Heuvelrug en in de Gelderse Vallei. Ideaal voor een centraal gelegen bruiloft.

Trouwen in de winter?

Een winterbruiloft is net even anders en brengt veel charmes met zich mee. Dompel jullie bruiloft helemaal onder in de wintersfeer en jullie hebben gegarandeerd een prachtige dag. Kaarslicht, fakkels, een winterzonnetje... Knus, magisch en romantisch!

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk de reviews van bruidsparen die jullie voorgingen.

We zorgen ervoor dat jullie bruiloft speciaal is en ontspannen verloopt.

achtergrond
schets

Zijn jullie enthousiast over de mogelijkheden om jullie bruiloft te vieren bij één van onze locaties in de provincie Utrecht of Gelderland? Kom dan eens langs om een kijkje te nemen op Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal & Huis Scherpenzeel.