Trouwen kasteel Utrecht

Trouwen in een kasteel in Utrecht? Op Buitenplaats Amerongen vormt het indrukwekkende kasteel uit 1680 het decor van deze bijzondere trouwlocatie.

Het is ook mogelijk te trouwen IN het kasteel. De indrukwekkende Bovengalerij leent zich hier perfect voor. De galerij is omstreeks 1900 naar ontwerp van P.J.H. Cuypers opnieuw gedecoreerd. De balustrade rond de trapopening bevat een voorstelling van de vogel Phoenix. Aan de wanden hangen portretten van de Heren en Vrouwen van Amerongen.

Kosten trouwen in het kasteel
De kosten voor trouwen in het Kasteel bedragen € 1.825. De bovengalerij wordt dan exclusief voor jullie gereserveerd, de stoeltjes, ambtenaar tafel en trouwstoelen staan voor jullie klaar en ter afsluiting kunnen jullie een prachtige balkonscène hebben, terwijl jullie gasten jullie bewonderen vanaf de bovenbrug.

Een groepsfoto op de trappen van het kasteel of een bezoek aan het museum als onderdeel van de dag vormen een absolute meerwaarde. Bovendien kun je in de zomer buiten trouwen, in de tuinen naast het kasteel.

Lees meer over het kasteel.

achtergrond
schets

Trouwen in het Kasteel?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.