Trainingslocatie op de Utrechtse Heuvelrug

Wanneer u met uw medewerkers voor een bedrijfstraining naar SWIJNENBURG | meet & celebrate in Utrecht komt, betekent dit trainen in een bijzondere omgeving, met moderne audio- en visuele voorzieningen, verrukkelijk eten en drinken en met onze uitstekende service en aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw training haalt.

Goed bereikbaar

Onze trainingslocaties zijn centraal in het land gelegen in Amerongen en Driebergen-Rijsenburg (provincie Utrecht) en zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein. Wilt u de treinreizigers extra gastvrij onthalen? Dan kunnen wij een taxiservice regelen van en naar het station.

Ruimtes en faciliteiten voor een training

Onze evenementenlocaties, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, beschikken over meerdere ruimtes die u kunt gebruiken voor plenaire en breakout sessies. In het Poortgebouw kunt u bijvoorbeeld trainen in de prachtige hooizolder en tussendoor beneden een hapje eten in de wagenberging of op het terras. Ook op Buitenplaats Sparrendaal hebben we meerdere zalen en suites voor uw gezelschap beschikbaar. Van een intieme boardroom-sessie tot een grote personeelstraining: we bieden plaats aan gezelschappen van 2 tot 350 man. De precieze capaciteiten van onze locaties en hun afzonderlijke zalen vindt u in het capaciteitenoverzicht van Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.

Om een succesvolle training aan te bieden heeft u professionele voorzieningen nodig. Dat vinden wij vanzelfsprekend. Onze ruimtes beschikken daarom over een uitstekende geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen en WIFI. Wij zorgen er dan ook voor dat alles werkt en helpen u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc.

Naar buiten

Tijdens uw training bij SWIJNENBURG | meet & celebrate bent u altijd omringd door groen: onze prachtige tuinen zorgen voor sfeer en inspiratie en bieden veel mogelijkheden voor ontspanning én inspanning.

Toast bij diner buiten

Bent u bij ons te gast op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Dan zorgen wij ervoor dat u met uw gezelschap kunt lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht. Als uw training het toelaat kunnen we ook een deel van het trainingsprogramma naar buiten verplaatsen.

Van een wandeling door de tuinen of een bezoek aan Kasteel Amerongen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapendrijven. Wij organiseren vanzelfsprekend graag een passende buitenactiviteit om uw gezelschap te verfrissen.

Maatwerk

Op uw trainingsdag bent u bezig met uw gasten en met de inhoud van uw programma. Onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen er ondertussen op de achtergrond voor dat uw dag zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt.

In het voortraject denken wij graag met u mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten.

Overnachten

Wellicht heeft u een meerdaagse training in gedachten en wilt u uw gasten een overnachting aanbieden. Wij kunnen u meerdere voortreffelijke overnachtingsmogelijkheden in de omgeving aanbevelen. Dit is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Voor het vervoer kunt u rekenen op onze vaste partners. Wij informeren u dan ook graag over alle mogelijkheden.

Ontmoeten wij u binnenkort?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen en maak vervolgens direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw bijeenkomst, laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien én vertellen u zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locaties.

achtergrond
schets

Zullen wij u bellen?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.