Tafelschikking maken op jullie bruiloft: tips, tricks!

Op jullie bruiloft ontmoeten veel mensen elkaar waarschijnlijk voor het eerst. Met een tafelschikking kun je ervoor zorgen dat de gasten zich mengen en kun je rekening houden met mensen die juist liever niet naast elkaar willen zitten.

In het middelpunt

Als bruidspaar staan jullie natuurlijk in het middelpunt van de belangstelling. Daarom zitten bruid en bruidegom meestal samen in het midden van de tafel. Officieel zit de bruid links van de bruidegom, de vader van de bruidegom zit naast de bruid en de moeder van de bruid zit naast de bruidegom. De vader van de bruid en de moeder van de bruidegom zitten dan tegenover het bruidspaar. Maar jullie kunnen het natuurlijk net zo indelen als je zelf wilt. We helpen jullie graag met jullie tafelschikking.

Op deze pagina treffen jullie de plattegronden aan. Deze kunnen jullie gebruiken voor het maken van de tafelschikking en om aan leveranciers en ceremoniemeester(s) te verstrekken.

Hieronder vinden jullie een overzicht per gebouw/verdieping en de verschillende mogelijke opstellingen.

Poortgebouw Hooizolder Diner

Poortgebouw Wagenberging Diner

Poortgebouw Terras Diner

Koetshuis Diner

Suites Sparrendaal Diner

Mocht jullie plattegrond er onverhoopt niet tussen zitten laat het ons dan weten. Dan maken we deze op maat voor jullie.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.