Spring Wedding Deal

Trouwen in de lente is geliefd! Het is lekker weer, alles staat in bloei, de dagen zijn lang en de kans is groot dat jullie buiten kunnen trouwen, buiten borrelen en misschien zelfs wel buiten kunnen dineren. Speciaal voor 2023 hebben we voor jullie een Spring Wedding Deal samengesteld op geselecteerde data.

 • 14.30

  Ontvangst

  Jullie familie en beste vrienden worden ontvangen. Wij verwelkomen hen met huisgemaakte limonades en fruitwaters geserveerd in kilner taps.

 • 15.00

  Ceremonie

  De huwelijksvoltrekking! Jullie geven elkaar het -ja-woord en wij zorgen voor een mooie setting van witte stoelen en kaarsjes eventueel aangevuld met bloemen in jullie eigen (thema)kleur.

 • 15.45

  Toost & felicitaties

  Jullie zijn getrouwd! Tijd om hierop te proosten met een feestelijke flute met Cava. Ook de bruidstaart wordt door jullie aangesneden. Aansluitend serveren wij drankjes uit het Hollands assortiment en gaan we rond met huisgemaakte hapjes en een bijpassend tafelgarnituur.

 • 17:30

  Huwelijksdiner

  Tijd voor het huwelijksdiner! Wij serveren jullie en jullie gasten een heerlijk 3- gangen seizoensmenu. Jullie eten aan sfeervol gedekte tafels in een van onze prachtige gedecoreerde ruimtes of buiten op het terras. Begeleid door passende wijnen en afgesloten met een kopje koffie of thee.

 • 20.30

  Feest

  De avondgasten arriveren voor de feestavond. Tijdens de feestavond serveren wij dranken uit het Hollands assortiment en diverse warme hapjes. Op de tafels plaatsen wij een tafelgarnituur.

 • 00.30

  Einde van jullie huwelijksdag

  Jullie worden uitgezwaaid door jullie gasten. En nu nagenieten!

Wedding Deal Buitenplaats Amerongen

De kosten voor dit volledige arrangement op Buitenplaats Amerongen bedragen € 8250,- (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit assortiment geldt voor 30 gasten voor de huwelijksvoltrekking en diner en 100 gasten voor de feestavond.

Wedding Deal Huis Scherpenzeel

De kosten voor dit volledige arrangement op Huis Scherpelzeel bedragen € 7650,- (exclusief de gemeentelijke leges voor de huwelijksvoltrekking, de bruidstaart en het entertainment). Dit assortiment geldt voor 30 gasten voor de huwelijksvoltrekking en diner en 100 gasten voor de feestavond.

Neem contact met ons op voor beschikbare data. Wij helpen je graag!