Schapendrijven demonstratie of workshop

Laat u imponeren tijdens de demonstratie, of neem zelf de leiding tijdens de workshop op de Utrechtse Heuvelrug.

Demonstratie schapendrijven

De demonstratie schapendrijven geeft een goed beeld wat de samenwerking is tussen Border Collie en mens en hoe zij er samen voor kunnen zorgen dat de schapen die kant op gaan die zij graag willen. Tijdens de demonstratie Schapendrijven met Border Collies laten we u diverse honden zien van verschillende leeftijden en van verschillend trainingsniveau. Hoe trainen wij nou een Border Collie en wat maakt een hond nou een tophond voor de topsport? Het is bijzonder, indrukwekkend en soms zelfs spectaculair om te zien hoe intelligent de Border Collie is. De demonstratie wordt gegeven door professionals uit de topsport en zij zullen u vol passie laten hoe het schapendrijven werkt.

Een demonstratie schapendrijven is zeer geschikt voor diverse evenementen, fairs, beurzen, open dagen, familiedag of zelfs als vergaderbreak. Maar het kan ook heel goed ingezet worden als publiekstrekker of als kick-off van een prachtig evenement. De demonstratie kan voor kleinere groepjes worden gedaan, maar ook op grote evenementen voor een ongelimiteerd aantal personen.

Een ware belevenis!

Duur demonstratie: 30 minuten
Kosten per workshop, vanaf: € 632,50 (excl. Btw)
Kledingadvies: Casual
Mogelijk op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.

Workshop schapendrijven

Teambuilding is een manier om als team effectiever te leren functioneren, maar ook een manier om met meer plezier met elkaar samen te werken. Wilt u op een buitengewoon originele manier als groep inzicht krijgen in uw communicatieve vaardigheden, stijl van leidinggeven/ontvangen en manier van samenwerken? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht? De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een indrukwekkende demonstratie en werken met schapen op verschillende uitdagende manieren en het grote finalespel.

Na de demonstratie worden de deelnemers in groepjes verdeeld. De groepjes gaan bij toerbeurt de uitdaging aan om de schapen behendig over een parcours te drijven. De schapen dienen hierbij als een prachtige spiegel voor de signalen die de deelnemers hen geven! Top-samenwerking is een must voor het welslagen van deze opdracht.

Duur workshop: 1,5-2 uur
Te boeken voor 5-40 personen, vanaf prijs*: € 874,50 (excl. Btw)
Kledingadvies: Casual
* afhankelijk van het aantal personen
Mogelijk op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.