Maître (restaurant manager) voor Restaurant Bentinck  (M/V | Fulltime)

SWIJNENBURG | meet & celebrate is met 14 jaar ervaring op de Utrechtse Heuvelrug een gevestigde speler in de restaurant- en evenementenbranche. Het portfolio van SWIJNENBURG bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) en Restaurant Bentinck (Amerongen). Het bedrijf heeft de ambitie om komende jaren het aantal exploitaties verder uit te breiden.

Missie van SWIJNENBURG is gasten zich vorstelijk te laten voelen tijdens hun diner, congres of (huwelijks) feest. We streven daartoe het maximaal haalbare na op het gebied van ambiance, service en culinair product. De afgelopen jaren is de algehele gasttevredenheid niet lager geweest dan een 9,1. Daar werken we met een team van 70 mensen keihard aan.

Restaurant Bentinck heeft zich sinds de opening in 2017 een vaste positie verworven op de heuvelrug. Gesitueerd in de prachtige historische stallen van Kasteel Amerongen biedt het restaurant hoogwaardige service en culinaire verzorging, en is tegelijkertijd toegankelijk door de relaxte, ongedwongen sfeer. Het wordt dan ook zeer druk bezocht. In verband met vertrek van de huidige leidinggevende zijn wij op zoek naar een professionele, gastvrije en gedreven:

Maître (restaurant manager) voor Restaurant Bentinck  (M/V | Fulltime)

Belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

Als maître ben je operationeel eindverantwoordelijk voor het restaurant (maximaal 70 cv). Op de vloer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze gasten en stuur je het bedieningsteam aan. Hiernaast ben je zowel gastheer, probleemoplosser, uitvoerder, toezichthouder (op de instandhouding van de monumentale gebouwen en hygiëne), alsmede aanspreekpunt voor overige betrokken partijen zoals opdrachtgevers, leveranciers en andere afdelingen.

Je geeft leiding aan een tweetal assistenten en een team gastheren/gastvrouwen, deels op oproepbasis. Ten opzichte van dit team vervul je een coachende en begeleidende rol. Uiteraard neem je actief deel aan de ontwikkeling van het product en het verhogen van de kwaliteit in service en beleving. Tenslotte vul je je taken uit het afdelingsplan of aan jou toegewezen projecten op een zorgvuldige en professionele manier in. Je werkt in het restaurant uiteraard nauw samen met Chef-kok Frank Bakkenes.

Wat vragen wij?

Je beschikt over een gedegen basis voor de functie:

  • Je hebt een MBO of HBO werk/denkniveau, bij voorkeur een afgeronde Hotelschoolopleiding.
  • Je hebt 2-4 jaar relevante leidinggevende werkervaring in een kwaliteitsomgeving in hospitality. Bijvoorbeeld als bedrijfsleider of restaurant manager.
  • Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en in staat om mensen te motiveren.
  • Je droomt gastvrijheid en doet er alles aan om het je gasten naar de zin te maken.
  • Je hebt een gedegen kennis: kaas, wijn, eten, dranken
  • Je hebt een flexibele, initiatiefrijke en stressbestendige werkhouding.
  • Je bent woonachtig in de regio.

Tot slot: SWIJNENBURG | meet & celebrate is een bedrijf dat zich iedere dag ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit maakt dat we op zoek zijn naar ondernemende en flexibele persoonlijkheden, die met veel energie en gedrevenheid willen bijdragen aan deze ontwikkeling.

Wat bieden wij?
Een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Peter-Paul Swijnenburg, directeur. Stuur deze per email naar peter-paul@swijnenburg.com. Voor inhoudelijke vragen is hij bereikbaar op 06 – 14269335. Zie ook www.swijnenburg.com

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.