kerst-feest-borrel-aankleding

10 oktober 2019

Vier Kerst bij ons!

Of u nu een zakelijke kerstborrel organiseert of van een culinair kerstdiner wilt genieten met familie. Op onze landgoederen, Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal, bieden we talloze mogelijkheden.

Onze kerstarrangementen

Wat is er feestelijker dan de Kerstdagen starten met een kerstborrel of kerstdiner met collega’s of relaties bij Swijnenburg? Voor onze prachtige locaties, helemaal in winterse sferen, hebben we diverse eindejaarsarrangementen samengesteld om u en uw gasten een onvergetelijke avond te bezorgen.

 • Kerstborrel en walking dinner
  Ontvangst met een feestelijk aperitief, diverse hapjes en winters walking dinner met dranken uit het Hollands assortiment.  € 82,50 p.p.
  Meer weten?
 • Kerstdiner
  Een bruisend aperitief en een variatie aan borrelhapjes bij het ontvangst en 4 gangen kerstdiner met een passend wijn- en waterarrangement. € 105 p.p.
  Kerstdiner vieren bij Swijnenburg?
 • Walking dinner en kerstfeest
  Een feestelijk aperitief met tafelgarnituur, een winters walking dinner met dranken uit het Hollands assortiment en een spetterend feest om mee af te sluiten. € 88,50 p.p.
  Meer informatie?

 

Deze arrangementen zijn te reserveren vanaf 35 personen. Organiseert u een kerstborrel of feest met minder gasten? Vraag ons naar de mogelijkheden.
Wilt u meer informatie? Bel ons gerust op 0343-206 000. Of stuurt u ons een email met uw gegevens?: info@swijnenburg.com. Wij nemen spoedig contact met u op.

Vier kerst met familie bij restaurant Bentinck

Eerste en Tweede Kerstdag is ons restaurant geopend voor lunch en diner.
Geniet met familie en vrienden van onze culinaire 4 gangen kerstlunch of het 7 gangen kerstdiner. Het restaurant is helemaal in winterse sferen en we kijken we ernaar uit om u culinair te verrassen.

Reserveer hier of bel naar 0343 – 206002 voor meer informatie.