Save the date: 25 februari | Online webinar 19.00 uur

Trouwen in coronatijd, hoe gaat dat precies in zijn werk? We weten natuurlijk niet hoe alles gaat lopen, hoe lang we nog te maken hebben met de Coronamaatregelen en hoe het er in de toekomst uitziet. Wel laten we je graag zien hoe een bruiloft met de 1,5 meter-maatregel eruit ziet, want gelukkig is er nog heel veel mogelijk.

Op donderdag 25 februari organiseren wij, samen met een aantal van onze partners, een online event waarin we je alles vertellen over bruiloften in coronatijd. We vertellen je hoe een bruiloft er met de 1,5 meter-maatregel uitziet, hoe wij hier mee omgaan en vooral wat er allemaal nog wel kan.

Wij, vanuit Swijnenburg, vertellen je graag (kosteloos) alle ins en outs over hoe bruiloften de afgelopen tijd bij ons plaats gevonden hebben. Daarnaast zullen een aantal partners vertellen hoe zij bruiloften in de afgelopen periode hebben ervaren en wat er volgens hen nog wél allemaal kan:

Zo vertelt bijvoorbeeld Mariëlle hoe het is om een ceremonie te leiden binnen de maatregelen en hoe zij deze extra persoonlijk maakt, geeft Joey je letterlijk een kijkje in de keuken en geeft Nander tips voor de meest mooie trouwfoto’s, ondanks de maatregelen. Daarnaast is er de mogelijkheid om tijdens het event vragen te stellen aan ons en een aantal van de partners en zullen we deze live beantwoorden.

Wanneer?

Donderdagavond 25 februari om 19.00 tot ongeveer 20.00 uur. Jullie kunnen online kijken en vragen stellen aan ons en onze partners. Jullie ontvangen, een paar dagen vooraf, per e-mail een link met een uitnodiging om deel te nemen als je je hebt aangemeld.
We hebben een beperkt aantal plekken en vol = vol.

Voor wie?

Dit online event organiseren we voor stellen die volgend jaar overwegen te trouwen en graag meer informatie willen, maar ook voor bruidsparen die hun huwelijk al gepland hebben en benieuwd zijn wat er wél kan als de 1,5 meter-maatregel ook komend jaar nog geldt. Zoals gezegd, we weten niet hoe het er dit jaar uitziet, maar we denken graag op alle fronten met jullie mee!

Klik hier om je aan te melden!