Bij SWIJNENBURG | meet & celebrate bent u aan het juiste adres voor een sfeervolle nieuwjaarsborrel.

Na alle gezelligheid rondom de feestdagen in december is januari het perfecte moment om met collega's en relaties vooruit te kijken naar het komende jaar. Luid samen het nieuwe jaar in met een geslaagde nieuwjaarsreceptie. Op onze unieke historische locaties vinden we ongetwijfeld de perfecte ruimte voor uw gezelschap.

Het nieuwjaarsarrangement

* Ontvangst nieuwjaarsreceptie met feestelijk aperitief en tafelgarnituur
*Winters walking diner met koffie/thee ter afsluiting.
* Dranken uit het Hollands assortiment gedurende de middag/avond (16.00-18.30 uur)
* Diverse borrelhapjes
* Aankleding van de ruimtes en de (sta)tafels en muziek.
* Inclusief locatiekosten

De kosten voor dit kerstarrangement bedragen 82,50 p.p. ex btw.

Het arrangement is te reserveren vanaf 20 personen. Wilt u een nieuwjaarsborrel organiseren voor een kleiner gezelschap, of heeft u een ander programma in gedachten, vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Programma:
 • 17:30

  Ontvangst

  Ontvangst. Ontvangst. Wij serveren een sprankelend aperitief en diverse tafelgarnituren. Buiten branden de fakkels en op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou. Gedurende de avond serveren wij dranken
  uit het Hollands drankenassortiment.

 • 18.00

  walking diner

  Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend genuttigd kunnen worden. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te genieten

 • ca. 21.00

  Afsluiting

  Einde van het diner en vertrek van de gasten. Indien gewenst serveren wij een naborrel aan de
  bar.

U kunt de nieuwjaarsreceptie natuurlijk ook uitbreiden met een sfeervolle winterse wandeling, een bezoek aan Kasteel Amerongen of andere activiteit en een overnachting voor uw gasten.

Ontvangt u uw gasten voor uw nieuwjaarsreceptie bij Swijnenburg?

Kom gerust langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen en maak direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw nieuwjaarsborrel, hebben talloze ideeën en laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien. Ook vertellen we u alles over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.