Vier Nieuwjaar bij Swijnenburg!

De afgelopen anderhalf jaar heeft ons team continu gewerkt vanuit de positie: wat kan er wél! Met twee lockdowns en het inspelen op talloze maatregelen hebben we de afgelopen twee jaar nog steeds heel veel events -veilig- kunnen organiseren voor onze opdrachtgevers.

Daarom bijgaand onze suggesties voor Nieuwjaar 2021! Want iedere organisatie wil zijn medewerkers nu toch eindelijk weer eens in de watten leggen?

Suggestie 1: Winterwonderland 

Mocht binnen geen mogelijkheid zijn voor een sprankelend nieuwjaarsfeest, dan organiseren we het feest gewoon buiten! De fakkels branden en de stretchtenten zijn voorzien van lichtsnoeren. Onze medewerkers serveren winterse thee, gluhwein & chocomel, De Big Green Eggs staan aan waar onze koks een keur aan winterse gerechtjes bereiden.

Met meer dan voldoende frisse lucht en ruimte is er een geweldige sfeer met voldoende zitgelegenheid te creëren waar de genodigden nog lang over zullen napraten!

Natuurlijk zijn de locaties open om te voorzien in faciliteiten als toiletgelegenheid en ruimte voor de organisatie. Een buitenactiviteit als deze kan plaatsvinden op het grasveld achter het Poortgebouw (Amerongen) of achter het landhuis Sparrendaal (Driebergen)

Suggestie 2: Bentinck’s Thuismenu 

Ben je eigen chef! De koks van Restaurant Bentinck doen alle voorbereidingen, in een paar minuten tijd zet je zelf thuis een volledig 4-gangen diner op tafel. Dit concept kan zelfs doorgaan tijdens een volledige lockdown!  Deze boxen maken het begin van de nieuwjaarsavond spectaculair.

In de loop van de middag halen de genodigden hun thuismenu’s op bij het bedrijfspand, op de drive thru op het voorplein van Buitenplaats Sparrendaal, of we bezorgen de boxen persoonlijk bij iedereen in Nederland thuis via onze partner Thuisuiteten.

In de box zitten alle ingrediënten voor het menu voorbereid verpakt. Middels korte YouTube filmpjes praat chef Frank Bakkenes je door de bereiding, zodat in een paar minuten tijd een culinair gerecht op tafel staat!

Suggestie 3: Wat kan er wel binnen de mogelijkheden 

Een nieuwjaarsfeest met elkaar vieren is natuurlijk het allerfijnst. En heel makkelijk schakelen we mee met de mogelijkheden of beperkingen die op dat moment gelden. Dus als een borrel gezeten moet plaatsvinden, zorgen we voor voldoende zitplekken, als we een grotere ruimte beschikbaar hebben voor het gezelschap zetten we die in, en als het nodig is bereiden in plaats van een walking diner een gezeten diner! Wij blijven flexibel!

Suggestie 4: Wat in het vat zit… 

Ooit nieuwjaar gevierd in maart? Voor ons geen probleem. We verplaatsen het evenement naar een datum in 2022 en openen de locatie op een dag dat de beperkingen van overheidswege er niet meer zijn. We versieren de locatie’s in winterse en feestelijke sferen, zorgen voor oliebollen en lekkere drankjes om van te genieten en we zorgen -uiteraard- alsnog voor een mooi nieuwjaarsdiner of -feest.

Suggestie 5: Dinerbon 

We kunnen ons het niet voorstellen, maar als bovenstaande opties echt allemaal niet uitkomen, bereiden we graag een persoonlijke dinerbon van Restaurant Bentinck voor iedere medewerker voor. Het bedrag bepalen we in overleg met u en kan een geldwaarde hebben, maar kan ook staan voor een all-in diner in 3, 4 of 5 gangen.

Voordeel: uw medewerkers voelen zich alsnog getrakteerd op een mooie avond en een restaurantbezoek kan meestal nog wel binnen de geldende maatregelen.

Om het persoonlijker te maken: wanneer u ons op voorhand per medewerker een attentie opstuurt, zorgen wij dat deze op de avond zelf bij de genodigden op tafel staat!

Contact

Enthousiast over de mogelijkheden om, ondanks de maatregelen, een nieuwjaarsevent te kunnen organiseren voor uw collega’s? Wij ontvangen u graag om uw wensen te bespreken en een van onze locaties te bezichtigen. Plan hier uw locatiebezoek of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.