Locatiemanager Buitenplaats Sparrendaal

In verband met het vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een professionele, gastvrije en gedreven locatiemanager.

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden
Als locatiemanager ben je operationeel eindverantwoordelijk voor de locatie. Op de vloer ben je het eerste aanspreekpunt voor onze opdrachtgevers en stuur je de leidinggevende medewerkers, bedieningsmedewerkers en keukenbrigade aan. Daarnaast ben je zowel gastheer/-vrouw, probleemoplosser, uitvoerder, toezichthouder (op de instandhouding van de monumentale gebouwen en hygiëne) en aanspreekpunt voor overige betrokken partijen zoals gasten, leveranciers en de sales afdeling.

Je geeft leiding aan een betrokken team van supervisors en bedieningsmedewerkers. Ten opzichte van dit team vervul je een coachende en begeleidende rol. Uiteraard neem je actief deel aan het verhogen van de kwaliteit in service en beleving en kijk je waar nieuwe mogelijkheden zijn. Tenslotte vul je aanvullende taken en projecten op een zorgvuldige en professionele manier in.

Wat vragen wij?
Je beschikt over een gedegen basis voor de functie:

  • Je hebt een MBO of HBO werk/denkniveau, bij voorkeur een afgeronde Hotelschoolopleiding.
  • Je hebt 2-4 jaar relevante leidinggevende werkervaring in een kwaliteitsomgeving in hospitality. Bijvoorbeeld als bedrijfsleider, manager of eerste medewerker bediening.
  • Je bent een enthousiaste en energieke persoonlijkheid en in staat om mensen te motiveren.
  • Je bent meer dan gastvrij en doet er alles aan om het je gasten naar de zin te maken.
  • Je hebt een flexibele, initiatiefrijke en stressbestendige werkhouding.
  • Je bent, bij voorkeur, woonachtig in de regio en op korte termijn beschikbaar.

 

Over SWIJNENBURG
SWIJNENBURG | meet & celebrate is met 14 jaar ervaring op de Utrechtse Heuvelrug een gevestigde speler in de horeca- en evenementenbranche. Ons portfolio bestaat op dit moment uit de evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen (Amerongen), Buitenplaats Sparrendaal (Driebergen) en Restaurant Bentinck (Amerongen). We hebben de ambitie om de komende jaren het aantal locaties verder uit te breiden.

Onze missie
Where stories become memories; samen mooie herinneringen maken. Dat is waar het om draait bij SWIJNENBURG | meet & celebrate.
Sinds de oprichting in 2006 hebben we maar één doel: op onze bijzondere, stijlvolle locaties, met een rijke geschiedenis, onze gasten zich vorstelijk laten voelen, verwachtingen overtreffen en blijvende herinneringen creëren. Daar werken we met het hele team dagelijks heel hard voor. We streven daartoe het maximaal haalbare na op het gebied van ambiance, service en culinair product. De afgelopen jaren is de algehele gasttevredenheid niet lager geweest dan een 9,1. Daar werken we met een team van 50 mensen keihard aan.

SWIJNENBURG | meet & celebrate is een bedrijf dat zich iedere dag ontwikkelt. Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk gegroeid en deze groei zal zich de komende jaren voortzetten. Dit maakt dat we op zoek zijn naar een ondernemende en flexibele persoonlijkheid, die met veel energie en gedrevenheid wil bijdragen aan deze ontwikkeling.

Wat bieden wij?
Een fantastische werkomgeving op een van de mooiste landgoederen van Nederland. Je komt terecht in een professioneel, enthousiast en betrokken team, waarbinnen ruimte is voor opleiding en persoonlijke ontwikkeling. Vanzelfsprekend kun je rekenen op een goed salaris en passende arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Graag ontvangen wij je motivatie met cv en foto per e-mail. Je kunt deze richten aan Lieke van Herpen. Stuur deze per email naar lieke@swijnenburg.com. Voor inhoudelijke vragen is zij bereikbaar via 06 – 3094 9406.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.