Veelgestelde vragen

 • Waar kan ik parkeren?

  Bij al onze locaties kunt u gratis parkeren. Parkeren kan op de nabij gelegen parkeerplaats en rondom Huis Scherpenzeel aan de Vlieterweg en de Burgemeester Royaardslaan.

 • Op welke dagen zijn jullie aanwezig?

  Voor zakelijke bijeenkomsten, particuliere feesten, huwelijken en condoleances openen wij dagelijks, het gehele jaar door, op reservering onze poorten.

  Openingstijden kantoor:
  Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur

  Op zaterdagen zijn wij vanzelfsprekend aanwezig voor bezichtigingen van de locatie. Dit kan alleen op afspraak vanwege lopende ontvangsten en feesten. Bel ons gerust om een afspraak te maken:

  SWIJNENBURG | meet & celebrate: 0343 – 20 60 00

  Huis Scherpenzeel:                             0343 – 20 60 00

  Buitenplaats Amerongen:                 0343 – 20 60 01

  Buitenplaats Sparrendaal:                0343 – 20 60 06

  Restaurant Bentinck:                       0343 – 20 60 02

 • Zijn jullie toegankelijk voor mindervaliden?

  De ruimtes van Huis Scherpenzeel zijn allemaal bereikbaar via een lift. Overlegt u bij twijfel even met ons: 0343 – 20 60 00

 • Kunnen wij eigen techniek verzorgen?

  Eigen techniek verzorgen is mogelijk maar wel afhankelijk van de locatie. Wij werken geregeld met AV-leveranciers samen die eventueel de techniek voor u kunnen regelen.

   

 • Hoe kom ik bij jullie met het openbaar vervoer?

  Huis Scherpenzeel ligt op vijf minuten loopafstand van een bushalte. De bussen die via deze halte rijden zijn: buurtRRReis 511, RRReis 110 en Syntus Utrecht streekbus 80. De reistijd vanaf dit station naar Utrecht Centraal is 1 uur.

 • Kan ik bij jullie terecht voor het boeken van rondleidingen in Huis Scherpenzeel?

  Wij regelen graag een rondleiding in Huis Scherpenzeel als onderdeel van jullie zakelijke bijeenkomst, privé feest of huwelijk. Voor meer info hierover kan je ons bellen op 343 – 20 60 00

 • Is het ook mogelijk om eigen catering te verzorgen op deze locatie?

  Het verzorgen van een eigen catering is niet mogelijk, maar we hebben een eigen team en een professionele keuken die dit graag, en goed, voor u verzorgt!