Onze prachtige authentieke ruimtes

Huis Scherpenzeel beschikt over vijf unieke, stijlvolle ruimtes die recent gerenoveerd zijn naar een eigentijds en sfeervol interieur. Rondom het huis ligt een prachtig park dat bij uitstek geschikt is voor een borrel in de buitenlucht.

 • Huis Scherpenzeel

  Het kasteel voor u alleen

  Perfect voor intieme bruiloft

  Bij binnenkomst betreedt u de bar op de bel-etage. Deze ruimte dient onder andere voor het ontvangst en heeft, zoals de naam al aangeeft, een imposante bar. Dankzij de grote raampartijen is het een lichte, frisse ruimte die uitzicht biedt over het grote park.

  Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding en aan de voorzijde van het huis bevinden zich, naast de bar, nog twee ruimtes; de salon en de lounge. De salon is een perfecte ruimte voor een intieme ceremonie.

  Aan de waterkant ligt de grootste ruimte van het huis, de blauwe kamer, die kan worden gebruikt voor diners. De gouden kamer ligt aan de andere kant van het huis en deze ruimte kan gebruikt worden door bijvoorbeeld de bruid of bruidegom om zich even terug te trekken. Bij zakelijke evenementen zijn de salon en gouden kamer heel geschikt als subsessie-ruimtes. Alle kamers in het huis zijn recent verbouwd tot stijlvolle ruimtes met een eigentijds en stijlvol interieur. De binnenruimtes zijn samen geschikt voor circa 120 personen.

  In het souterrain vinden we de voormalige keuken. Deze ruimte kan gebruikt worden voor bijvoorbeeld de bruidegom om zich klaar te maken of met een klein comité, aan het eind van een feest of vergadering, nog na te praten onder het genot van een drankje.

  Het huis wordt omgeven door een schitterend park van zes hectare met vijvers, eeuwenoude loofbomen en een prachtig gazon. Dit park staat ook tot jullie gezelschap ter beschikking, bijvoorbeeld voor een borrel, een ceremonie of een activiteit.

  Huis Scherpenzeel beschikt over een professionele geluidsinstallatie met microfoon, plasmascherm en gratis Wifi. Daarnaast is de locatie ook rolstoelvriendelijk. Er is namelijk een lift die via een aparte ingang in de souterrain te bereiken is.

  Ceremonie Diner Informeel diner Receptie/borrel Feest
  Lounge 35 30
  Bar 46 120 150 120
  Salon 42 50
  Gouden kamer 36
  Parkkamer 45 40