Onze prachtige authentieke ruimtes.

Welk evenement u ook wil organiseren op Buitenplaats Sparrendaal: u heeft het hele landhuis en de tuinen altijd exclusief voor uw eigen gezelschap ter beschikking.

 • Buitenplaats Sparrendaal

  Het hele landhuis voor u alleen

  Rolstoelvriendelijk

  Op de bel-etage vinden we de grote salon, dienkeuken, bar en lounge. Alle ruimtes staan met elkaar in verbinding via een prachtige, wit marmeren hal. De grote openslaande deuren in de Salon geven uitzicht op en toegang tot het fraaie terras en de parktuin. De grote salon is een populaire locatie voor huwelijksvoltrekkingen met circa 50 gasten. Alle ruimtes op de bel-etage samen vormen een prachtig decor voor een informeel diner of feest met circa 120 personen. Ondertussen worden vanuit de dienkeuken, die ook gebruikt kan worden voor kookworkshops met kleine gezelschappen, heerlijke hapjes geserveerd.

  Op de eerste verdieping liggen de Raadzaal, Gouden kamer en Heeren kamer. De Raadzaal is de grootste ruimte van het landhuis en kan worden gebruikt voor huwelijksvoltrekkingen, feesten of diners met 100 gasten. De Gouden kamer en Heeren kamer worden bij huwelijken of feesten doorgaans gebruikt als ruimte waar het bruidspaar of artiesten zich even terug kunnen trekken. Bij zakelijke evenementen zijn deze ruimtes heel geschikt als subsessie-zaal.

  In het souterrain vinden we de voormalige keuken, compleet met authentieke schouw en fornuis. Deze knusse, informele ruimte kan gebruikt worden om aan het einde van een feest- of vergaderdag in klein comité nog even na te praten onder het genot van een drankje. Alle etages zijn per lift bereikbaar

  Aan de achterzijde van het landhuis is een grote parktuin gelegen, compleet met grasvelden, waterpartijen, slangenmuur en berceau (tunnel van heggen). Ook deze tuin staat jullie gezelschap ter beschikking, bijvoorbeeld voor een wandeling of activiteit. Op het terras aan de achterzijde van het landhuis is het goed toeven en ook het gazon kan bij mooi weer gebruikt worden voor een picknick of een aangenaam buitendiner. Op het grasveld achter het landhuis kan een tentenaccommodatie worden geplaatst van maximaal 1.100 m².

  Buitenplaats Sparrendaal beschikt over een professionele geluidsinstallatie met microfoon, plasmaschermen, gratis Wifi, een lift, een bar en open keuken en een eigen terras en gazon.

  Diner Informeel diner Receptie of borrel Feest
  Grote salon 48 40
  Bar 35 120 150 120
  Lounge 36
  Raadzaal 90 80 100 100
  Blauwe kamer 48 40
  Heeren kamer 25 10
  Keuken 48 40 60 60