Bij SWIJNENBURG bent u aan het juiste adres voor een spetterend kerstfeest.

Wilt u een kerstfeest organiseren voor uw zakelijke klanten of uw collega's? Op onze toplocaties, Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Amerongen en Huis Scherpenzeel, bent u aan het juiste adres. Graag bezorgen wij uw gasten een onvergetelijke avond helemaal in feestelijke sfeer. Start met een sfeervol walking dinner en sluit de avond af met een spetterend feest.
We hebben een feestelijk kerstarrangement voor u samengesteld.

Het Kerstarrangement

* Ontvangst met feestelijk aperitief en tafelgarnituur
* Dranken uit het drankarrangement gedurende de avond (19.00-0.00 uur)
* Winters walking diner zoals omschreven, met koffie en thee ter afsluiting
* Aankleding van de ruimtes en de (sta)tafels in kerstsfeer
* Inclusief locatiekosten

De kosten voor dit arrangement bedragen 87,50 p.p. ex btw. De DJ of band is niet inbegrepen in dit arrangement.

Wij bieden dit arrangement aan voor gezelschappen vanaf 20 personen. Ontvangt u minder gasten of heeft u een ander programma in gedachten, vraag ons dan gerust naar de mogelijkheden.

Programma
 • 19:00

  Ontvangst

  Ontvangst. Wij serveren een sprankelend aperitief en diverse tafelgarnituren. Buiten branden de fakkels en staan manden klaar met plaids tegen de kou. Gedurende het verloop van de avond serveren wij dranken uit het drankenarrangement.

 • 19:30

  Walking dinner

  Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat men de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend kan nuttigen. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te zijn.

 • 21:00

  Live muziek

  Live muziek! Voor een passende muzikale invulling doen wij u graag separaat een voorstel. We beschikken over diverse partners die een keur van DJ’ s of bands kunnen presenteren.

 • 00:00

  Einde van de avond

  Einde van de avond en vertrek van de gasten.

Ontvangt u uw gasten voor uw kerstfeest of eindejaarsfeest bij Swijnenburg?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op onze locaties. Wij geven u graag advies over de perfecte invulling van uw kerstfeest, laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien én vertellen u alles over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Bel mij terug!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.