Bij SWIJNENBURG bent u aan het juiste adres voor een sfeervolle kerstborrel, gevolgd door een heerlijk walking dinner.

Start de kerstdagen met een feestelijke kerstborrel en walking diner voor uw collega's of zakelijke relaties. Speciaal hiervoor hebben we een eindejaarsarrangement samengesteld. Op onze locaties Buitenplaats Amerongen, Huis Scherpenzeel en Buitenplaats Sparrendaal, helemaal in winterse sferen, vinden we ongetwijfeld de perfecte ruimte voor uw gezelschap.

Het Kerstarrangement

* Ontvangst kerstborrel met feestelijk aperitief en tafelgarnituur
* Dranken uit het drankenarrangement gedurende de avond (17:30-21:00 uur)
* Winters walking diner met koffie en thee ter afsluiting
* Aankleding van de ruimtes en de dinertafels en muziek in kerstsfeer
* Inclusief locatiekosten

De kosten voor dit kerstarrangement bedragen 87,50 p.p. ex btw.

Het arrangement is te reserveren vanaf 20 personen. Wilt u een kerstborrel organiseren of walking diner geven voor een kleiner gezelschap, of heeft u een ander programma in gedachten, vraag ons gerust naar de mogelijkheden. U kunt uw kerstborrel natuurlijk ook uitbreiden met een sfeervolle winterse wandeling, een bezoek aan Kasteel Amerongen of andere activiteit en een overnachting voor uw gasten.

Programma:
 • 17:30

  Ontvangst

  Ontvangst. Wij starten de kerstborrel met het serveren van een sprankelend aperitief en diverse tafelgarnituren. Op de terrassen staan manden klaar met plaids tegen de kou en langs de oprijlaan branden de fakkels. Gedurende de avond serveren wij dranken uit het drankenarrangement.

 • 18:00

  Walking dinner

  Wij starten met het uitserveren van het walking diner. Alle gangen worden gepresenteerd op kleine bordjes, in glaasjes of in kommetjes, zodat men de gerechtjes gemakkelijk zowel staand als zittend kan nuttigen. Een walking diner biedt uitstekende mogelijkheden om in een ontspannen, informele sfeer samen te genieten.

 • ca. 21:00

  Einde

  Einde van het diner en vertrek van de gasten. Indien gewenst serveren wij een naborrel aan de bar.

Ontvangt u uw gasten voor uw zakelijke kerstborrel bij Swijnenburg?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen en maak direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw kerstborrel, hebben talloze kerstborrel ideeën en laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien. Ook vertellen we u alles over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.