Zijn jullie enthousiast over de mogelijkheden om te trouwen bij een van de locaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate ?

Dat vinden we geweldig om te horen! Kom eens langs om een kijkje te nemen op Buitenplaats Amerongen of Buitenplaats Sparrendaal en maak direct van het moment gebruik om jullie trouwdag door te spreken met één van onze huwelijksspecialisten.

Alles is mogelijk

Hebben jullie eigenlijk nog helemaal geen idee hoe jullie de dag in willen delen en wat er allemaal gebeuren moet? Geen probleem! Wij geven graag advies over de perfecte invulling van jullie dag, vertellen jullie zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied én laten jullie met alle liefde alle verschillende ruimtes zien.

Neem de tijd

Tijdens onze eerste kennismaking hoeven de knopen niet direct doorgehakt te worden. Laat alle indrukken rustig op jullie inwerken, lees onze speciaal voor jullie gemaakte offerte nog eens goed door en kom dan bij ons terug!

De organisatie van jullie trouwdag

Jullie gaan voor ons, wij gaan voor jullie! Wanneer jullie ervoor kiezen om te trouwen bij SWIJNENBURG | meet & celebrate , zorgen wij ervoor dat het jullie aan niets zal ontbreken. Te beginnen bij de persoonlijke begeleiding gedurende de aanloop naar de dag. Wij stemmen alles tot in de puntjes met jullie af, van het aantal gasten tot het menu, de tafelindeling, de dieetwensen, decoraties en het hele dagprogramma.

De grote dag zelf is in handen van een van onze leidinggevende banquetingmanagers. Hij of zij begeleidt de totale organisatie en uitvoer van de bruiloft én is het aanspreekpunt voor jullie ceremoniemeester(s). Wat jullie als bruidspaar moeten doen? Genieten van elkaar, genieten van de dag én genieten van jullie gasten. Was het maar vast zover!

Meer informatie of afspraak maken?

Willen jullie nog wat meer informatie of willen jullie een afspraak inplannen? Mail of bel ons gerust of vul het contactformulier in.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij ons?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.