Huwelijksdiner

Het diner is hét moment van jullie trouwdag voor een ontspannen samenzijn met familie en vrienden. Het huwelijksdiner kan onderdeel zijn van een heel dagprogramma, maar misschien kiezen jullie er wel voor om alleen een ceremonie en een intiem diner te houden rondom jullie huwelijk. Ook dat kan bij ons.

Of het nu een gezeten diner is met mooie speeches, een sharing dinner in de tuinen aan lange tafels, een walking dinner met kleine gerechtjes, of een diner dansant: jullie bruidsgezelschap krijgt alleen het allerbeste!

Wij hebben binnen én buiten veel mooie ruimtes beschikbaar voor jullie diner. En wat dachten jullie van de verschillende dinermogelijkheden?

Huwelijksdiner: gezeten diner

Wij verwennen jullie feestgezelschap graag met een 3- of 4-gangen menu met bijpassende wijnen. Het menu is seizoensgebonden en kunnen wij naar wens uitbreiden met een kaasgerechtje, spoom en heerlijke amuses. Natuurlijk eet het hele feestgezelschap aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, glanzend bestek en een linnen servet. Bij mooi weer kunnen wij de tafels buiten dekken.

Huwelijksdiner: dinerbuffet, walking dinner of barbecue

Geen zin om te blijven zitten op deze mooiste dag van je leven? Dan is een buffet of walking dinner een uitstekend idee! Terwijl jullie samen met de gasten genieten van muziek, goede gesprekken of het zonnetje, serveren wij heerlijke kleine gerechtjes. In het voorjaar en de zomer is een barbecue uit onze buitenkeuken of de big green egg een goede keuze, waarbij onze koks de gerechten live voor jullie grillen.

Huwelijksdiner: de Chef’s table

Voor gezelschappen tot 20 personen hebben wij een bijzondere dinermogelijkheid: neem plaats aan de spectaculaire chef’s table op de vide van Restaurant Bentinck. Je dineert in een afgescheiden ruimte die over de gehele lengte is voorzien van een glazen wand van plafond tot vloer. Vanaf deze tafel hebben jullie direct uitzicht op de keuken.

Dieetwensen

Vanzelfsprekend houden wij rekening met al jullie gasten. Wij bespreken naar aanloop van jullie feest welke dieetwensen er zijn en serveren graag alternatieve gerechten voor vegetariërs of andere genodigden met een speciaal dieet.

Maatwerk

Deze culinaire mogelijkheden zijn slechts een greep uit de manieren waarop we jullie trouwdag kunnen voorzien van eten en drinken. We kunnen nog veel meer creëren op culinair gebied. We informeren je er graag over!

Wij horen graag wat jullie wensen zijn. Lees meer informatie over onze fantastische keuken.

Willen jullie nog wat meer informatie of willen jullie een afspraak inplannen? Mail of bel ons gerust of vul het contactformulier in.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.