Workshop Honden spiegelen

Bent u op zoek naar een activiteit tijdens uw familiefeest, verjaardagsfeest of een andere feestelijke gelegenheid bij ons op locatie? Wat dacht u van een workshop honden spiegelen. Wij kijken graag samen met u hoe we deze activiteit een feestelijk onderdeel maken van uw programma.

Hondenspiegelen is een bijzondere activiteit waarbij u de kans krijgt om, via het gedrag dat u oproept bij een hond, een heldere kijk te krijgen op uw eigen gedrag. Wilt u op een buitengewoon originele manier inzicht krijgen in uw persoonlijke effectiviteit? Of wilt u uw relaties een buitengewoon bijzondere belevenis aanbieden? Of wilt u een heerlijk ontspannen uitje met uw collega’s in de buitenlucht?

Leidinggeven in een ongewone context

Het Hondenspiegelen is een uitstekende metafoor om onder andere de elementen van het begrip communicatie maar ook van leidinggeven in een ongewone context te onderzoeken: heerlijk in de buitenlucht met dieren in plaats van binnen in een kantoor. De diepgang van de workshop wordt in overleg met u bepaald.

De workshop bestaat uit diverse onderdelen: een introductie over roedelgedrag van honden en welke rollen de verschillende roedelleden daarin vervullen. Een korte demonstratie over interactie tussen mens en hond. Vervolgens kiest iedere deelnemer zijn of haar hond uit onze roedel. Die keuze kan gebaseerd zijn op de uitdaging die je er in ziet om juist met díe hond samen te gaan werken, dan wel een stukje herkenning en vertrouwen. Daarna gaan we op zó’n manier contact leggen dat de hond opdrachten voor je wil uitvoeren. Deze opdrachten zijn in het begin eenvoudig, maar worden steeds ingewikkelder waarbij afleidingsfactoren een steeds grotere rol gaan spelen.

De workshop Hondenspiegelen eindigt met een bijzonder en uniek spel waarbij alle deelnemers met hun hond de ultieme challenge aan gaan! Alle elementen die tijdens de workshop de revue zijn gepasseerd, zullen voorbij komen.

Duur workshop: 1,5 uur
Te boeken voor 5-25 personen, vanaf prijs*: € 918,50 (excl. Btw)
Kledingadvies: Casual
* afhankelijk van het aantal personen
Mogelijk op Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.