High tea op 1e paasdag in Utrecht

Wegens de nieuwe maatregelen omtrent het coronavirus gaat de Royal High tea op 1e paasdag helaas niet door.

Op 1e paasdag organiseren we een Royal High tea op Buitenplaats Amerongen! U geniet van een lichte maaltijd met diverse culinaire lekkernijen in het Koetshuis, een van de historische bijgebouwen op Buitenplaats Amerongen.

Bij ontvangst serveren we een non-alcoholische paascocktail en geniet u van een selectie verfijnde zoete en hartige gerechtjes, zoals mini-tosti’s met parmaham en kaas van de Heerlijkheid Mariënwaerdt, mini cheescake en gegrilde ananas. En natuurlijk schenken we de fijnste theesoorten en koffie voor de koffieliefhebbers.

Tijdstip & kosten

De Royal High tea in het Koetshuis op Buitenplaats Amerongen vindt plaats op zondag 12 april. De aanvangstijd is 14:00 uur en de high tea duurt tot ongeveer 16.30 uur.

De kosten zijn 34,50 p.p. en voor kinderen tot 12 jaar 21.50 per kind.

Reserveren of meer informatie

Graag ontvangen we uw reservering vooraf. Reserveren kan online via deze link of via telefoonnummer 0343-20 60 00 . Ook kunt u hier uiteraard terecht voor meer informatie.

We verwelkomen u graag!

Laat u culinair verwennen en geniet van een prachtige omgeving en fijn gezelschap. Wij vinden dat iedereen zich af en toe even vorstelijk moet kunnen voelen en garanderen u overtroffen verwachtingen en blijvende herinneringen.

 

 

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in de mogelijkheden bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u.

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.