Bij SWIJNENBURG | meet & celebrate zijn jullie er samen helemaal tussenuit

Enthousiast over de mogelijkheden om bij ons een heisessie te organiseren? Dan ontvangen we u graag om een van onze locaties te bezichtigen en uw evenement door te spreken.

Heisessie

Een goede heisessie kan wonderen verrichten voor bedrijven die willen brainstormen over hun toekomst, hun marketingstrategie of zich voorbereiden op het lanceren van nieuwe producten of diensten. Zo’n heisessie houdt op een locatie buiten uw kantoor, weg van alle dagelijkse beslommeringen, maar u hoeft zich natuurlijk niet meteen terug te trekken in een hutje op de hei.

U wilt service, een prettige sfeer en een rustgevende én inspirerende omgeving. Misschien wilt u de sessie af en toe doorbreken met inspirerende activiteiten en workshops of een wandeling door onze prachtige tuinen. Bij SWIJNENBURG | meet & celebrate beschikken we over twee uitstekende locaties voor een zinvolle, effectieve heisessie. Zowel op Buitenplaats Sparrendaal te Driebergen als op Buitenplaats Amerongen trekken jullie je terug op een mooie, rustgevende plek vol historie en allure.

Tijdens uw heisessie wilt u zich alleen bezighouden met wat voor u en uw team van belang is. De rest eromheen moet gewoon goed geregeld zijn. Wij garanderen dat u ongestoord kunt vergaderen en daarbij gebruik kunt maken van alle benodigde technische faciliteiten. Uiteraard verzorgen wij jullie op de achtergrond met heerlijke hapjes en drankjes. Bij mooi weer kunt u buiten vergaderen; op een van onze prachtige terrassen of in de tuin.

Bent u geïnteresseerd in een heidag op een van onze landgoederen? Wij nodigen u van harte uit voor een bezoek, of we komen met plezier bij u langs op een moment dat u past. Bel of mail ons gerust om een afspraak te maken.

achtergrond
schets

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.