Het enige wat jullie hoeven te doen is te genieten. Wij regelen de rest!

Tijdens een familiedag ontmoet de hele familie elkaar. Je treft ooms en tantes die je maar één keer per jaar ziet en hebt eindelijk tijd om eens bij te praten met je neven en nichten. Omdat mensen vanuit het hele land komen, kiezen jullie voor een locatie in het midden van het land: Utrecht.

Zowel op Buitenplaats Sparrendaal als op Buitenplaats Amerongen op de Utrechtse Heuvelrug, hebben wij alle ruimte en voorzieningen om van jullie familiedag een groot succes te maken. Met een klein of groot gezelschap, een feestelijke high tea of een lunch, een aangeklede middagborrel, een uitgebreid diner, of zelfs een uitbundige feestavond: wij zetten jullie wensen om in een origineel programma dat perfect bij jullie familie past. Maak samen een wandeling door onze tuinen, of kijk eens naar ons activiteitenaanbod voor een leuke groepsactiviteit. Heeft jullie familie de traditie om gezamenlijk een kerkelijke viering te bezoeken? Onze feestlocaties liggen op loopafstand van diverse kerken.

Ontdek de vele mogelijkheden

Elke familie heeft weer andere wensen. Misschien wilt u graag een ontspannen familiedag organiseren met een rondleiding over het landgoed en een aansluitende valkendemonstratie. Of wat dacht u van schilderen in de tuin of van een heuse schermclinic? Ter afsluiting kunt u kiezen voor een barbecue in onze grote parktuin. Dit wordt ongetwijfeld een geslaagde familiedag.

Vanzelfsprekend houden we rekening met de oudste en jongste leden van het gezelschap. Onze locaties zijn grotendeels rolstoeltoegankelijk en we hebben altijd een kamertje over voor het middagdutje van de kleintjes. Ook een oppas kan geregeld worden.

Op de dag zelf kunnen jullie rekenen op een geweldige verzorging door onze chefs en bedieningsmedewerkers. Wij voorzien jullie van hapjes en drankjes en helpen jullie met wat er verder nodig is.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.