Bedrijfsevenement op de Utrechtse Heuvelrug

Het organiseren van een bedrijfsevenement, zoals een beurs of productpresentatie, biedt u de mogelijkheid om uw bedrijf op zijn best te presenteren. Dat vraagt om een goed bereikbare, stijlvolle en inspirerende locatie die voorzien is van alle moderne voorzieningen en waar attente medewerkers u de praktische zorgen volledig uit handen nemen.

Met trots nodigen wij u uit op de bijzondere locaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate: Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht. Onze historische gebouwen, omringd door prachtige tuinen, zijn stijlvol en modern ingericht en beschikken over professionele audio- en visuele voorzieningen. We verwennen uw gasten met verrukkelijk eten en drinken, vriendelijkheid en een uitstekende service, met aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw evenement haalt.

Goed bereikbaar

Onze locaties zijn centraal in het land gelegen. Daarnaast zijn onze locaties goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein. Treinreizigers kunnen wij op uw verzoek extra gastvrij onthalen door een taxiservice van en naar het station te regelen.

Ruimtes en faciliteiten

Onze locaties beschikken over meerdere ruimtes die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld presentaties, workshops, seminars, productintroducties et cetera. Wij bieden ruimte aan gezelschappen tot 200 personen op Buitenplaats Sparrendaal en 350 personen op Buitenplaats Amerongen.

Daarnaast kunnen we op beide locaties tentenaccommodaties tot ca. 1.100 m² plaatsen voor bijvoorbeeld stands. De precieze capaciteiten van onze locaties en hun afzonderlijke zalen vindt u in het capaciteitenoverzicht.

Om uw bedrijf zo goed mogelijk voor de dag te laten komen wilt u vanzelfsprekend gebruikmaken van professionele voorzieningen. Al onze ruimtes beschikken daarom over een geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen en WIFI. Wij zorgen er dan ook voor dat alles werkt en helpen u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc.

In de buitenlucht

U wilt uw gasten verrassen en prikkelen. Op de locaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate staan de groene omgeving en de prachtige tuinen garant voor sfeer en inspiratie. Met een rustige wandeling of juist een inspannende, sportieve activiteit zorgt u ervoor dat iedereen met een fris hoofd aan het volgende programmaonderdeel begint.

Bent u bij ons op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Wat een geluk! Wij zorgen er dan voor dat u met uw gezelschap optimaal gebruik kunt maken van het mooie weer. Lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht is ook zeker mogelijk.

Van een wandeling door de tuinen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapendrijven. Wij organiseren graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen.

Maatwerk

Wij zien het als een uitdaging om samen met u een congres of productpresentatie te organiseren waarop u nog jaren tevreden kunt terugkijken. In het voortraject denken wij maar al te graag mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten. Tijdens het evenement zelf zorgen we er ook voor dat u zich alleen met uw gasten bezig hoeft te houden: onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen ervoor dat alles zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Ontmoeten wij u binnenkort?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen en maak vervolgens direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven graag advies over de perfecte invulling van uw bijeenkomst, laten u met alle liefde de verschillende ruimtes zien én vertellen u zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locaties.

achtergrond
schets

Ontmoeten wij elkaar binnenkort?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.