Eten en drinken

Wat u ook te vieren hebt, lekker eten en drinken dragen altijd bij aan een feestelijke sfeer! Ons culinaire assortiment is van uitstekend niveau en wordt voor u bereid vanuit de keuken van ons Restaurant Bentinck. Wij koken vers, duurzaam, naar de seizoenen en met een Frans accent.

Reken op een uitstekende kwaliteit, vernieuwende presentatie op fraai servies én de attente, oprechte service van onze bedieningsmedewerkers. Van kleine borrelhapjes tot een gezeten diner, walking dinner of barbecue; wij horen graag wat uw culinaire wensen zijn, zodat we een passend voorstel kunnen doen.

Eten en drinken: lunch

Wij bereiden onze lunches met dagverse, lokale en duurzame producten; zorgvuldig samengesteld op voedingswaarde en energie. De lunch kan aan een feestelijk gedekte tafel plaatsvinden, maar ook staand of tijdens een wandeling. Zo blijft er voldoende gelegenheid over om bij te praten! Bij mooi weer is buiten lunchen altijd mogelijk.

Eten en drinken: borrel

Na afloop van een (feestelijk) middagprogramma of voorafgaand aan een diner is het tijd voor een aperitief of borrel. Tijdens een borrel bieden wij alle ruimte voor uw gasten om bij te praten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Onze bedieningsmedewerkers zorgen er op de achtergrond voor dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Schijnt de zon? Dan serveren we de borrel uiteraard graag op één van onze terrassen.

Eten en drinken: diner

Wij verwennen uw gezelschap graag met een 3- of 4-gangen menu met bijpassende wijnen. Het menu is seizoensgebonden en kunnen wij naar wens uitbreiden met een kaasgerechtje, spoom en heerlijke amuses. Natuurlijk eet het hele feestgezelschap aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, glanzend bestek en een linnen servet. Bij mooi weer kunnen wij de tafels buiten dekken.

Eten en drinken: Walking dinner of barbecue

Geen zin om te blijven zitten? Dan is een walking dinner een uitstekend idee! Terwijl uw gasten genieten van muziek, goede gesprekken of het zonnetje, serveren wij heerlijke kleine gerechtjes. In het voorjaar en de zomer is een barbecue uit onze buitenkeuken of op de big green egg een goede keuze, waarbij onze koks de gerechten live grillen.

De Chef’s table

Voor gezelschappen tot 20 personen hebben wij een bijzondere dinermogelijkheid: neem plaats aan de spectaculaire chef’s table op de vide van Restaurant Bentinck. U dineert in een afgescheiden ruimte die over de gehele lengte is voorzien van een glazen wand van plafond tot vloer. Vanaf deze tafel heeft u direct uitzicht op de keuken.

Dieetwensen

Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle gasten. Wij bespreken naar aanloop van uw gelegenheid welke dieetwensen er zijn en serveren graag alternatieve gerechten voor vegetariërs of andere genodigden met een speciaal dieet.

Maatwerk

Deze culinaire mogelijkheden zijn slechts een greep uit de manieren waarop we uw bijeenkomst kunnen voorzien van eten en drinken. We kunnen nog veel meer creëren op culinair gebied. We informeren u er graag over!

achtergrond
schets

Bel mij terug!

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.