Entertainment en muziek

DJ’s

AMBITIOUS ENTERTAINMENT | www.ambitious.nl 

Ambitious DJ Concepts heeft meerdere pakketten die perfect passen in het Koetshuis. De set-up qua booth, licht & geluid, kan, eenvoudig, stijlvol maar ook uitbundig. Indien gewenst worden er op het aanwezige projectiescherm de bijbehorende videoclips, live concerten en ‘Original Soundtracks’ gemixt. De show is uit te breiden met o.a. een live saxofonist, violist, percussionist of een verlichte dansvloer.

Ambitious organiseert ook maandelijks gratis demo avonden. Zij gebruiken hun jarenlange feestervaring graag om van jouw feest een knallende dag of avond te maken, zodat jij met een gerust hart kunt feesten! Bezoek de website, download daar de juiste brochure en meld je aan voor een DJ-demo.

Bands en live artiesten

PLUGIFY | www.plugify.nl

Vind en boek dé droomartiets voor jullie dag op Plugify! Zangers, zangeressen, achtergrondmuziek, DJ’s of een coverband? Op de website van Plugify kan je gemakkelijk zoeken in het ruime aanbod van artiesten! Bekijk de foto’s en beluister fragmenten van de optredens om een goede indruk te krijgen. Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op en vertel naar wat je opzoek bent dan denken de medewerkers van plugify graag met je mee!

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.

Heb je hier al aan gedacht?