Logo Swijnenburg meet & celebrate

26 juli 2018

De nieuwe naam voor bijeenkomen, vieren en trouwen in stijl op de Utrechtse Heuvelrug

De evenementenlocaties Buitenplaats Amerongen, Buitenplaats Sparrendaal en Restaurant Bentinck timmeren al enkele jaren aan de weg als toplocatie voor zakelijke bijeenkomsten, bruiloften en privéfeesten. Nu worden ze verenigd onder één naam: Swijnenburg – Meet & Celebrate. Aan de vooravond van het nieuwe hoogseizoen lanceert eigenaar Peter-Paul Swijnenburg de splinternieuwe huisstijl, het logo en de website waarmee zijn bedrijf klaarstaat om de volgende stap te zetten in de wereld van zakelijke events, bruiloften en privégelegenheden.

Swijnenburg – Meet & Celebrate

Van congressen voor 350 man tot intieme familievieringen en van spetterende huwelijksfeesten tot kleinschalige heisessies: op de evenementenlocaties van Swijnenburg – Meet & Celebrate is alles mogelijk en staat kwaliteit voorop. Voor elk evenement staat een enthousiast, energiek team van medewerkers klaar om elke gast bijzondere ervaringen, overtroffen verwachtingen en blijvende herinneringen te bezorgen.

Compromisloze kwaliteit

In de afgelopen jaren is het vaste team van Swijnenburg snel uitgegroeid van 8 naar 30 medewerkers. Met de flexibele krachten erbij is het een stevig team van 60 man. Peter-Paul: “We hebben een flinke slag gemaakt in de organisatie en mensen nieuwe functies en taken gegeven. Alles staat nu helemaal goed, we hebben een topteam!” Over wat zijn team kenmerkt is hij even duidelijk als enthousiast: “De compromisloze kwaliteit die iedereen wil bieden én persoonlijke aandacht. Alles moet goed zijn, maar het mag niet onpersoonlijk worden daardoor.”

Duidelijkheid en kwaliteit voor nu… en de toekomst

Nu het bedrijf stevig op zijn fundamenten staat, alle afzonderlijke locaties meer dan goed lopen en er al stiekem naar mogelijkheden voor de toekomst wordt gekeken, is het tijd voor een volgende stap in de onderneming: één nieuwe, gezamenlijke naam en huisstijl, die overal te zien zijn. Van de vlaggen op de gebouwen tot de compleet nieuwe outfits van alle medewerkers: voor klanten, bezoekers en medewerkers moet bij binnenkomst meteen duidelijk zijn dat je bij Swijnenburg bent. “Het moet een kwaliteitsstempel zijn waarmee we onze kernwaarde laten zien: Bij Swijnenburg – Meet & Celebrate vinden wij dat iedereen zich af en toe even vorstelijk moet kunnen voelen.”