De huwelijksvoltrekking

Of je er de dag nu mee begint of niet: het voornaamste onderdeel van je bruiloft is de ceremonie waarin je elkaar daadwerkelijk het ja-woord geeft.

De trouwlocaties

SWIJNENBURG | meet & celebrate beschikt over 3 officiële trouwlocaties: de Oranjerie en het Koetshuis op Buitenplaats Amerongen en het landhuis van Buitenplaats Sparrendaal. Op deze locaties kan jullie burgerlijk huwelijk worden voltrokken. In het Koetshuis kunnen jullie 150 personen voor de trouwceremonie ontvangen en op Buitenplaats Sparrendaal 100 gasten. Op beide locaties is het mogelijk om buiten te trouwen, midden in een romantische tuin en met een prachtig kasteel of landhuis op de achtergrond.

Vanzelfsprekend verwelkomen wij zowel op Buitenplaats Amerongen als op Buitenplaats Sparrendaal slechts één bruidsgezelschap per dag. Voor aanvang van de plechtigheid kunnen jullie een mooie bruidsreportage in de tuinen maken.

Hebben jullie er al over nagedacht door wie de huwelijksvoltrekking begeleid zal worden? Er zijn namelijk meerdere mogelijkheden om de ceremonie te laten voltrekken.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij ons?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.