Wat het doel van jullie komst ook is; lekker eten en drinken dragen altijd bij aan het succes van de dag!

Ons culinaire assortiment is van uitstekend niveau en wordt bereid vanuit de keuken van ons Restaurant Bentinck. Wij koken vers, duurzaam, naar de seizoenen en met een Frans accent.
Reken op een uitstekende kwaliteit, vernieuwende presentatie op fraai servies én de attente, oprechte service van onze bedieningsmedewerkers. Van kleine borrelhapjes tot een gezeten diner, walking dinner of barbecue; wij doen graag een passend voorstel op culinair gebied voor elke gelegenheid.

Lunch

Wij bereiden onze lunches met dagverse, lokale en duurzame producten; zorgvuldig samengesteld op voedingswaarde en energie. De lunch kan aan een prachtig gedekte tafel plaatsvinden, maar ook staand of tijdens een wandeling. Zo blijft er voldoende gelegenheid over om bij te praten! Bij mooi weer is buiten lunchen altijd mogelijk.

Borrel

Na afloop van het middagprogramma of voorafgaand aan een diner is het tijd voor een aperitief of borrel. Tijdens een borrel bieden wij alle ruimte voor jullie gasten om bij te praten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Onze bedieningsmedewerkers zorgen er op de achtergrond voor dat het jullie gasten aan niets ontbreekt. Schijnt de zon? Dan serveren we de borrel uiteraard graag op één van onze terrassen.

Diner

Wij verwennen jullie graag met een 3- of 4-gangen menu met bijpassende wijnen uit ons assortiment. Het menu is seizoensgebonden en kunnen wij naar wens uitbreiden met een kaasgerechtje, spoom en heerlijke amuses. Natuurlijk eten jullie aan prachtig gedekte tafels met fonkelend glaswerk, glanzend bestek en een linnen servet. Bij mooi weer kunnen wij de tafels buiten dekken.

Dinerbuffet, walking dinner of barbecue

Geen zin om te blijven zitten? Dan is een buffet of walking dinner een uitstekend idee! Terwijl jullie gasten genieten van muziek, goede gesprekken of het zonnetje, serveren wij heerlijke kleine gerechtjes. In het voorjaar en de zomer is een barbecue uit onze buitenkeuken of op de big green egg een goede keuze, waarbij onze koks de gerechten live voor jullie grillen.

De Chef’s table

Voor gezelschappen tot 20 personen hebben wij een bijzondere dinermogelijkheid: neem plaats aan de spectaculaire chef’s table op de vide van Restaurant Bentinck. Je dineert in een afgescheiden ruimte die over de gehele lengte is voorzien van een glazen wand van plafond tot vloer. Vanaf deze tafel hebben jullie direct uitzicht op de keuken.

Dieetwensen

Vanzelfsprekend houden wij rekening met alle gasten. Wij bespreken vooraf welke dieetwensen er zijn en serveren graag alternatieve gerechten voor vegetariërs of andere genodigden met een speciaal dieet.

Maatwerk

Deze culinaire mogelijkheden zijn slechts een greep uit de manieren waarop we jullie gezelschap kunnen voorzien van eten en drinken. We vertellen er graag meer over!

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.