Unieke congreslocatie in Utrecht

Het organiseren van een congres is een mooie gelegenheid om uw bedrijf op zijn best te presenteren. Dat doet u het liefst op een stijlvolle, inspirerende locatie, die ook nog eens goed bereikbaar is en waar enthousiaste medewerkers u de praktische zorgen volledig uit handen nemen.

Wij verwelkomen u graag op de bijzondere congreslocaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate: Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal in Utrecht. Onze historische gebouwen zijn modern en smaakvol ingericht en beschikken over professionele audio- en visuele voorzieningen. Daarnaast zorgen wij voor verrukkelijk eten en drinken en een uitstekende service, met aandacht voor details. Ons doel is dat u een maximaal resultaat uit uw evenement haalt.

Goed bereikbaar

Onze congreslocaties zijn centraal in het land gelegen (Utrecht). Ook zijn de locaties goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer. Uw gasten parkeren gratis op of nabij ons eigen terrein. Om reizigers die per trein naar uw congres of presentatie komen extra gastvrij te onthalen, kunnen wij een taxiservice regelen.

Ruimtes en faciliteiten

Onze congreslocaties beschikken over meerdere ruimtes die u kunt gebruiken voor presentaties, workshops, seminars, productintroducties et cetera. Wij bieden ruimte aan gezelschappen tot 200 personen op Buitenplaats Sparrendaal en 350 personen op Buitenplaats Amerongen.

Daarnaast kunnen we op beide locaties tentenaccommodaties tot ca. 1.100 m² plaatsen voor bijvoorbeeld stands. De precieze capaciteiten van onze locaties en hun afzonderlijke zalen vindt u hier in het capaciteitenoverzicht. De precieze capaciteiten van onze locaties en hun afzonderlijke zalen vindt u in het capaciteitenoverzicht van Buitenplaats Amerongen en Buitenplaats Sparrendaal.

U wilt resultaten boeken met uw bijeenkomst. Voor ons horen daar vanzelfsprekend professionele voorzieningen bij. Alle ruimtes beschikken daarom over een geluidsinstallatie, beamer of plasmaschermen en WIFI. Wij zorgen er dan ook voor dat alles werkt. Daarnaast helpen u graag met technische ondersteuning, stemsystemen, extra microfoons, laptops etc.

Congressen in de buitenlucht

U wilt uw gasten verrassen en prikkelen. Op de evenementenlocaties van SWIJNENBURG | meet & celebrate staan de groene omgeving en de prachtige tuinen garant voor sfeer en inspiratie. Met een rustige wandeling of juist een inspannende, sportieve activiteit. U zorgt ervoor dat iedereen met een fris hoofd aan het volgende programmaonderdeel begint.

Congreslocatie Utrecht

Bent u bij ons op een dag waarop het weer te mooi is om binnen te zitten? Wat een geluk! Wij zorgen er dan namelijk voor dat u met uw gezelschap optimaal gebruik kunt maken van het mooie weer. Lunchen, borrelen of dineren in de buitenlucht is ook zeker mogelijk.

Van een wandeling door de tuinen tot een workshop schermen, boogschieten of zelfs schapendrijven. Wij organiseren graag een passende activiteit om uw gezelschap te verfrissen.

Maatwerk

Wij zien het als een uitdaging om samen met u een congres of presentatie te organiseren waarop u nog jaren tevreden kunt terugkijken. In het voortraject denken wij dan ook graag mee over het programma, de benodigde techniek, zaalopstellingen, catering, bloemdecoratie, entertainment en activiteiten. Tijdens het evenement zelf zorgen we ervoor dat u zich alleen met uw gasten bezig hoeft te houden. Onze vriendelijke, attente medewerkers zorgen ervoor dat alles zorgeloos verloopt en dat het uw gezelschap aan niets ontbreekt.

Ontmoeten wij u binnenkort?

Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen op een van onze landgoederen. Maak vervolgens direct van het moment gebruik om uw ideeën door te spreken. Wij geven ook graag advies over de perfecte invulling van uw bijeenkomst. Daarnaast laten wij u met alle liefde de verschillende ruimtes zien én vertellen u zonder enige moeite over de verrukkelijke mogelijkheden op culinair gebied.

Neem gerust contact met ons op voor een offerte, kennismaking of bezichtiging van de locaties.

achtergrond
schets

Zullen wij u bellen?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.