kerst-aankleding-vresiering-Spetterend kerstfeest of eindejaarsfeest

22 november 2018

Concertserie Sparrendaal | Pieken tijdens een Kerstconcert – Met drie vrouwen aan de Top!

Wat gebeurt als je drie ambitieuze talentvolle vrouwen op het podium zet en ze hebben alle drie hetzelfde doel, de Top bereiken! Ze hebben niet veel tijd meer om voor het nieuwe jaar boven aan de hitlijst te staan. Dit doen ze niet met een schreeuwende popsong maar met een theatraal klassiek optreden. Met muziek van o.a. Scott Joplin, Francaix, Poulenc maar ook een echte Jingle Bell Rock zal in deze voorstelling niet ontbreken.

Het wordt vechten geblazen. Ellebogen worden hierin niet geschuwd en de virtuositeit wordt niet onder de stoelen geschoven. Wie is er het best? Wie speelt het mooist? Wie bereikt er die middag de top?

Aubrey Snell gaat tijdens dit concert een samenwerking aan met Beth & Flo.

Beth & Flo, oftewel Elsbet Remijn en Claudette Verhulst studeerden klassiek piano. Ze leerden elkaar kennen in de klas van Rian de Waal op het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Elsbet en Claudette behaalden daar in 2014 hun Masterdiploma, respectievelijk bij Ellen Corver en David Kuijken.

Aubrey Snell. Muziekfreak. Bühnebeest. Theatertijger. Dat is Aubrey. De combinatie van musiceren & acteren en haar passie voor het muziektheater bepalen de artistieke identiteit van Aubrey.  Aubrey studeerde klassiek saxofoon aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag bij Frank Timpe, sloot haar Master in juni 2007 cum laude af en kreeg meteen een onderscheiding voor haar theatrale originaliteit.

Muziek klinkt altijd mooier in een monument. Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen biedt in het seizoen 2018-2019 een podium aan bijzondere concerten van hoge kwaliteit. Dat varieert van romantische muziek tot minimal music en van een kerstconcert tot een familieconcert. Rode draad is dat de saxofoon altijd een rol in de muziek speelt. Kom vooral luisteren en ontdek de veelzijdigheid van dit instrument en de schoonheid van dit monument!

 

Algemene informatie:

Plaats: Buitenplaats Sparrendaal – Hoofdstraat 89, Driebergen

Datum & tijd: Zaterdag 23 december om 15:00 uur

Kaarten: €25,00 p.p. (met vroegboekkorting €20,00 p.p.)

Kaarten te bestellen via: deze link of 06 28 91 74 52