Ceremony, drinks & dinner arrangement op Buitenplaats Amerongen

Ons concept ‘Ceremony, drinks & dinner’ is een ontspannen en intiem huwelijksconcept voor een stijlvolle bruiloft op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag op Buitenplaats Amerongen. In de maanden november, januari, februari en maart is dit concept alle dagen van de week te boeken.

 • 15:30

  Ontvangst

  Wij serveren huisgemaakte limonades uit Kilner taps met verse munt en fruit. Aan de koffie- en theeliefhebbers wordt uiteraard ook gedacht. Daarbij serveren wij luxe banketbakkerskoekjes.

 • 16:00

  Huwelijksvoltrekking

  In het prachtige en eigentijdse Koetshuis vindt de huwelijksvoltrekking plaats. Het imposante gebouw met hoge zoldering bestaat uit twee ruimtes, die van elkaar gescheiden worden door de immense originele ensuite deuren. Uiteraard is alles in sfeer aangekleed.

 • 15:45

  Felicitaties en toost

  Na jullie voltrekking staan wij op het terras van het Poortgebouw klaar met een heerlijk glas Cava, zodat jullie met de gasten kunnen proosten en snijden jullie samen de bruidstaart aan (de taart is niet in het arrangement opgenomen). Aansluitend serveren wij ook andere drankjes, zodat iedereen gezellig na kan praten over jullie ceremonie.

 • 18:30

  Diner

  Wij nodigen de gasten aan tafel voor een mooi 3-gangen diner in het Poortgebouw. Bij het diner serveren wij een passende wijnselectie. Aansluitend aan het diner serveren we aan tafel of in de barruimte van het Poortgebouw een kopje koffie of (verse munt)thee, vergezeld van een assortiment chocolaatjes.
  Uiteraard is er daarna nog gelegenheid om na te praten over de bruiloft en nog een drankje te drinken!

 • 22:00

  Einde van jullie huwelijksdag

De kosten voor dit assortiment bedragen € 4200 en geldt voor 30 gasten, de gehele dag. Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.