Ceremony, drinks & dinner arrangement op Buitenplaats Sparrendaal

‘Ceremony, drinks & dinner’ is een intiem en ontspannen huwelijksconcept voor een stijlvolle bruiloft op een maandag, dinsdag, woensdag of zondag op Buitenplaats Sparrendaal. In de maanden januari, februari, maart en november is dit concept alle dagen van de week te boeken.

 • 15.30

  Ontvangst

  Wij serveren huisgemaakte limonades en vruchtensappen uit Kilner taps met verse munt en fruit. Aan de koffie- en theeliefhebbers wordt uiteraard ook gedacht. Daarbij serveren wij luxe banketbakkerskoekjes.

 • 16:00

  Huwelijksvoltrekking

  In de lichte en stijlvolle salon vindt de huwelijksvoltrekking plaats met uitzicht over de aangelegde parktuin van het landgoed. Uiteraard is de ruimte in sfeer aangekleed. Alles staat klaar voor een prachtige intieme ceremonie.

 • 17:00

  Felicitaties en toost

  Na jullie voltrekking staan wij klaar met een heerlijk glas Prosecco, zodat jullie met de gasten kunnen proosten en snijden jullie samen de bruidstaart aan (de taart is niet in het arrangement opgenomen). Aansluitend serveren wij ook andere drankjes, zodat jullie samen kunnen nagenieten van de ceremonie.

 • 18:30

  Diner

  Wij nodigen de gasten aan tafel voor een mooi 3-gangen diner in de Raadzaal. Bij het diner serveren wij een passende wijnselectie. Aansluitend aan het diner serveren we aan tafel of in de barruimte een kopje koffie of (verse munt)thee, vergezeld van een assortiment chocolaatjes. Uiteraard is er daarna nog gelegenheid om na te praten over de bruiloft en nog een drankje te drinken!

 • 22:00

  Einde van jullie huwelijksdag

De kosten voor dit assortiment bedragen € 3950 en geldt voor 30 gasten, de gehele dag. Voor aanpassingen op en/of toevoegingen aan dit programma, doen wij jullie graag een voorstel op maat.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie trouwdag bij SWIJNENBURG meet & celebrate?

Laat je telefoonnummer achter en wij bellen je!

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.