Bedrijfsevenement

Westcon Comstor

Bedrijfsevenement

Cisco

"Het was gewoon helemaal fantastisch"

Buitenplaats Sparrendaal is een locatie met een buitengewone uitstraling: stijlvol, chique en vol van historie. De perfecte plek voor bedrijven die op zoek zijn naar een bijzondere omgeving voor hun evenement.

Zo kwam ook Westcon Comstor, een grote beveiligingsdistributeur, terecht bij Swijnenburg tijdens een zoektocht naar een toplocatie voor hun tweejaarlijkse bedrijfsevenement. Ira Maartense, field marketeer bij Westcon, legt uit: “Wij organiseren twee keer per jaar een innovation event, waarbij we over een bepaald onderwerp onze leveranciers willen laten praten voor al onze klanten. Deze keer ging het over GDPR, de nieuwe Europese regelgeving op het gebied van privacy”

Zo’n 135 vertegenwoordigers bezoeken doorgaans hun evenement. “Ik had 2 zalen nodig en ik hou wel van aparte locaties. Je wilt iets bijzonders bieden. Mensen zijn een dag weg van hun werk. Dan straalt Sparrendaal echt iets uit: het staat heel chique om hier je gasten te ontvangen”.

De gasten van Westcon werden in de loop van de ochtend ontvangen op Sparrendaal met een kopje koffie en koekjes. Daarna verspreidde het gezelschap zich over de twee zalen op de eerste verdieping waar verschillende presentaties werden verzorgd. “De techniek was perfect in orde, dankzij een technicus die tijdens het hele evenement aanwezig was.“

Na de eerste presentatierondes was het tijd voor de lunch. Tijdens zo’n evenement is de lunch hét moment om bij te praten en te netwerken. Daarom koos Westcon voor een walking lunch, waarbij ook de prachtige parktuinen door de gasten konden worden aangedaan. De lunchgerechtjes, die door de medewerkers van Swijnenburg werden gepresenteerd op etagères, vonden gretig aftrek bij de aanwezige gasten. “Er was super aardig personeel en we kregen veel complimenten over de lunch.” Ook de borrel aan het einde van de dag viel goed in de smaak bij de klanten van Westcon.

Het organiseren van een zakelijk evenement bij Swijnenburg verloopt soepel en zonder zorgen. Na het eerste contact is Maartense op Sparrendaal langsgegaan om alle wensen en het dagprogramma door te spreken. Ook kreeg ze een rondleiding door het pand. Nadat ze de offerte van Swijnenburg had goedgekeurd werden de laatste details afgestemd over de telefoon en e-mail.

Maartense kijkt terug op een zeer succesvol event op Buitenplaats Sparrendaal en komt binnenkort weer terug voor een nieuwe bijeenkomst. “iedereen was heel tevreden en vond het een super mooie locatie.”

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locaties en de ervaringen van anderen? Lees er alles over in deze cases en verhalen.