“De Buitenplaats is een erg leuke plek. De rondleiding door het kasteel was indrukwekkend.”

Op 18 april 2019 hadden we het genoegen om SchaalX te verwelkomen op Buitenplaats Amerongen. 45 medewerkers en partners vierden het 15-jarig bestaan van het bedrijf met een rondleiding door het kasteel en een heerlijk diner.

Dankzij het mooie weer kon de feestelijke ontvangst van het gezelschap buiten plaatsvinden. Rik de Boer, directeur van SchaalX, kijkt tevreden terug op het evenement en op de rondleiding die het feestgezelschap kreeg door Kasteel Amerongen. “De Buitenplaats is een erg leuke plek. De rondleiding door het kasteel was indrukwekkend. Ik was verrast door de hoeveelheid kunst en de mooie inrichting. Je ziet de rijke historie van het kasteel en de streek aan de hand van mooie schilderijen en beelden.”

Na de rondleiding, waarover de gasten erg enthousiast waren, schoof het gezelschap aan voor een gezeten diner in de voormalige hooizolder in ons prachtige Poortgebouw. “We hadden een 4-gangenmenu gekozen en er werden goede wijnen bij geserveerd. Het eten was lekker en werd goed ontvangen”, aldus De Boer.

Tijdens het diner werd, zoals dat meestal gebeurt tijdens personeelsfeesten, tussen het voorgerecht en hoofdgerecht door onze keukenploeg ruimte ingelast voor een speech. Een trio van zangeressen verzorgde de muzikale omlijsting van het diner, terwijl een team van complimentenmeisjes zorgde voor vrolijkheid en een fijne sfeer. De Boer: “De complimentenmeisjes observeerden ons en schreven voor alle gasten een kaartje met daarop een compliment aan die persoon. Dat was erg leuk.”

Het afsluitende dessert bij het diner werd beneden in de wagenberging geserveerd, waardoor de gasten de kans kregen om op het aangrenzende terras van de heerlijke avondzon te genieten. “Om half elf waren er nog steeds mensen buiten, het was heerlijk”, aldus De Boer.

Over de service en toewijding van onze medewerkers ontving De Boer veel positieve reacties van zijn medewerkers en hun partners: “De bediening was attent en vriendelijk. Medewerkers hadden oprechte aandacht voor de gasten. Daarover hebben we veel lof teruggehoord. Alles wat we hebben afgesproken is netjes en goed nagekomen.” Een meer dan geslaagde avond dus, ter ere van het 15-jarig bestaan van SchaalX.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze locaties en de ervaringen van anderen? Lees er alles over in deze cases en verhalen.