Fotolocatie voor jullie bruiloft

Op de mooiste dag van je leven zien jullie er op zijn mooist uit en dat wil je vereeuwigd hebben! Zowel op Buitenplaats Amerongen als op Buitenplaats Sparrendaal kunnen jullie tijdens jullie huwelijksdag je fotoreportage in de tuinen maken. De prachtige landgoederen staan beiden garant voor een stijlvolle fotolocatie voor jullie bruiloft.

Bekijk de locaties locaties.

Niet trouwen bij Swijnenburg, maar wel als fotolocatie gebruiken?

Wanneer je niet op Buitenplaats Amerongen of Buitenplaats Sparrendaal trouwt, maar er wel graag trouwfoto’s wilt laten maken, kunnen jullie dit vanaf 2 maanden voorafgaand aan jullie huwelijksdag reserveren, op een tijdstip dat er geen bruiloft gaande is. Bel of mail ons gerust wat jullie huwelijksdatum en gewenste tijdstip is, zodat we beschikbaarheid voor jullie kunnen nagaan. Het is op Buitenplaats Amerongen niet mogelijk om binnen foto’s te maken. Buitenplaats Sparrendaal in Driebergen-Rijsenburg leent zich hier wel uitstekend voor.

De kosten voor een bruidsreportage bedragen € 350,- in de tuinen van Buitenplaats Amerongen en € 350,- in het landhuis en de tuinen van Buitenplaats Sparrendaal.

achtergrond
schets

Geïnteresseerd in jullie fotoreportage bij ons?

Wij gaan te allen tijden zorgvuldig met uw gegevens om en zullen deze nooit doorverkopen aan derden.